NOVA GLUPOST JUNAJTEDA: Pogrešno napisali ime fudbalera kojeg plaćaju 9 miliona evra godišnje

Flakao umesto Falkao

NOVA GLUPOST JUNAJTEDA: Pogrešno napisali ime fudbalera kojeg plaćaju 9 miliona evra godišnje

Fudbal -
Fudbalski klub Mančester junajted propisno se obrukao kada je jedan navijač crvenih đavola na društvenim mrežama oblavio fotografiju Falkaovog dresa sa štamparskom greškom

MANČESTER – Fudbalski klub Mančester junajted propisno se obrukao kada je jedan navijač "crvenih đavola" na društvenim mrežama oblavio fotografiju Falkaovog dresa sa štamparskom greškom. Naime, navijač je naručio dres novog napadača Junajteda Radamela Falkaa, ali se neprijatno iznenadio kada mu je stigao paket sa "Old Traforda". Ljudi u zvaničnoj prodavnici Junajteda napravili su katastrofalnu grešku, pošto su umesto prezimena Falkao na leđima dresa odštampali Flakao.

Zanimljivo je da to nije prvi put da zaposleni u Mančester junajtedu prave kardinalne greške sa prezimenima svojih igrača. Da stvar bude još gora zbog njihove nepažnje pojedini fudbaleri su čak i na zvaničnim mečevima nosili dresove sa pogrešno napisanim prezimenima. To se u prošlosti desilo Dejvidu Bekamu, Ole Gunaru Solskjeru, Andersonu i Tomašu Kužaku. Istovremeno, to nije prva ovosezonska glupost Mančester junajteda pošto su na početku sezone greškom prodavali dresove po nižoj ceni zbog čega je taj klub izgubio 250.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track