ANDREAS BREME ČISTI TOALETE DA BI PREŽIVEO: Tužna priča heroja Nemačke iz 1990!
Foto: AP

Tragična priča velikog asa

ANDREAS BREME ČISTI TOALETE DA BI PREŽIVEO: Tužna priča heroja Nemačke iz 1990!

Fudbal -
Breme je "pancerima" 1990. godine doneo titulu na Mundijalu, pošto je golom sa penala u 85. minutu Nemačka pobedila Argentinu

ŠTUTGART - Slavni nemački fudbaler Andreas Breme nalazi se u velikim finansijskim problemima, a da bi otplatio dug od 250.000 evra mora da čisti toalete.Nemački mediji prenose da se Breme nalazi u najgorem periodu života. On je bez stalnog posla već osam godina, a trenutno je švorc i u dugovima od 250.000 evra. Bivši fudbaler bi mogao da izgubi i kuću ako ne otplati dug u narednom periodu koji bi mogao da naraste i na 400.000 evra.Franc Bekenbauer je pokrenuo inicijativu da se pomogne Bremeu, koji trenutno radi u kompaniji Olivera Štraube. Ova kompanija se bavi čišćenjem i održavanjem toaleta.Breme (53) je u karijeri igrao za Barmbek, Sarbriken, Kajzerslautern, Bajern, Inter i Saragosu. On je za nacionalni tim Nemačke odigrao 86 utakmica i postigao osam golova. Trenirao je Kajzerslautern, Unterhahing i Štutgart, a bez posla je od 2006.

Foto: Fifa.com
Foto: Fifa.com

Breme je "pancerima" 1990. godine doneo titulu na Mundijalu, pošto je golom sa penala u 85. minutu Nemačka pobedila Argentinu.

http://www.youtube.com/watch?v=9IPNfCBcCyQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track