DUŠAN TADIĆ DEMANTUJE ENGLEZE: U Srbiji me niko nije šamarao
Foto: Fonet

Reakcija

DUŠAN TADIĆ DEMANTUJE ENGLEZE: U Srbiji me niko nije šamarao

Fudbal -
Rekao sam da je našim igračima lakše na klupskom nivou, jer nema pritiska u toj meri, ali ništa više od toga, kaže nova zvezda Premijer lige

Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Tadić, nova zvezda Sautemptona i Premijer lige, dao je nedavno intervju uglednom londonskom "Gardijanu", u kojem je pokušao da se predstavi ostrvskoj javnosti, a između ostalog, autor intervjua pitao je nekadašnjeg igrača Vojvodine zbog čega reprezentativci Srbije tradicionalno igraju bolje za klubove, nego za nacionalni tim.

Tadić je tada, između ostalog, rekao i da u Srbiji igrači doživljavaju da dobijaju šamare od navijača i da je bilo različitih neprijatnih situacija. Međutim, pojedini srpski mediji tu izjavu "shvatili" su tako da je Tadić bio taj koji je šamaran.

"Nisam to izjavio, iako je tema bila zašto srpski fudbaleri igraju bolje u klubovima nego kada su u reprezentaciji. Rekao sam da je našim igračima lakše na klupskom nivou, jer nema pritiska u toj meri, ali ništa više od toga, pa ni to za šamare. Mene ovde u Srbiji niko nije šamarao", rekao je Tadić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track