BIŠEVAC: Nisam spavao posle Albanije, neka protiv Danske proradi inat
Foto: Dado Djilas

Optimista

BIŠEVAC: Nisam spavao posle Albanije, neka protiv Danske proradi inat

Fudbal -
Bila je to velika provokacija, pogodili su nas direktno u srce, te ružne scene uopšte nije lepo videti na sportskim terenima, rekao je srpski reprezentativac

Fudbalski reprezentativac Srbije Milan Biševac veruje u pobedu protiv Danske (petak, 20.45), u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se 2016. godine održati u Francuskoj."Treba dati maksimum, treba se boriti za ovaj dres. Meni je veliko zadovoljstvo što sam opet ovde posle pauze, nadam se da će biti uspešan povratak", rekao je Biševac, koji je teško podneo dešavanja na utakmici sa Albanijom.

"Bilo je teško gledati sve to sa strane, to protiv Albanije sam gledao kući i tu noć nisam ni spavao koliko sam se iznervirao. Bila je to velika provokacija, pogodili su nas direktno u srce, te ružne scene uopšte nije lepo videti na sportskim terenima. Treba to zaboraviti, okrenuti se našim ciljevima, našoj igri, i napraviti dobre rezultate da bi se plasirali na Evropsko prvenstvo", dodao je Biševac.

"Orlovi" će zbog dešavanja na utakmici sa Albanijom dočekati Dansku pred praznim tribinama stadiona u Humskoj.

"Ne sećam se da sam igrao pred praznim tribinama, ali ne verujem da je to lep osećaj. Navijači bi nam značili, dali nam vetar u leđa, ovako će biti teže ali se nadam da će proraditi taj naš inat i da ćemo pobediti. Moramo pobediti da bi ostali u igri i da bi se plasirali na Evropsko prvenstvo. Danska je jedna jaka reprezentacija, igramo na našem terenu i nemamo izbora, moramo ići na pobedu. Tri boda su imperativ protiv Danske. Treba igrati pametno, inteligentno, sačekati svoju priliku. Nećemo srljati ali želimo pobedu", zaključio je Biševac.

Danska i Albanija imaju po četiri boda iz tri utakmice, Portugal ima tri iz dve, a Srbija i Jermenija po bod iz dva meča u grupi I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track