POSLE SAMO ŠEST MESECI: Vidić odlazi iz Intera, Galatasaraj već na čekanju
Foto: Inter Milan

POSLE SAMO ŠEST MESECI: Vidić odlazi iz Intera, Galatasaraj već na čekanju

Fudbal -
Srbin je odigrao devet mečeva za Inter u Seriji A, ali već je zaradio jedno isključenje, skrivio i jedan penal, a proglašen je krivcem za gol koji je njegova ekipa primila od Palerma

Posle samo šest meseci u Interu, srpski defanzivac Nemanja Vidić bi mogao da napusti Milano jer su čelnici Intera ezadovoljni igrama bivšeg reprezentativca Srbije i da su spremni da saslušaju ponude drugih klubova.

Vidić je u junu stigao u Inter iz Mančester Junajteda (nedavno su se pojavile spekulacije kako bi mogao da se vrati u Englesku) kao slobodan igrač i potpisao dvogodišnji ugovor, ali nije se najbolje snašao u Seriji A.

Iskusni štoper se uklopio u sivilo ekipe, a Inter igra očajno na startu sezone i već sad je jasno da ima samo teoretske šanse da se domogne trećeg mesta i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Vidić je odigrao devet mečeva za Inter u Seriji A, ali već je zaradio jedno isključenje, skrivio i jedan penal, a proglašen je krivcem za gol koji je njegova ekipa primila od Palerma. I pored toga trener Intera Valter Macari ima poverenje u njega, ali lako je moguće da će neroazuri uskoro dobiti novog trenera.

Čelnici Galatasaraja su navodno spremni da plate pet miliona evra za Vidića, a Srbina vide kao idealno pojačanje za odbranu koja ove sezone igra očajno. Galatasaraj je u ligi primio 11 golova u devet utakmica, a u Ligi šampiona ima katastrofalan učinak, na četiri meča čak 13 puta je vadio loptu iz mreže.

Ostaje da se vidi da li je Srbin zainteresovan za prelazak u Galatasaraj, ali ako je tačan podatak da mu nude tri miliona evra godišnje (u Interu ima dva i po) onda ne bi bilo iznenađenje da od januara zaigra u crveno-žutom dresu.

Kurir sport / Kalčomerkato

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track