SUPERLJIGA: Bruka bruku stiže, srpski fudbal pada sve niže!

Dokle više

SUPERLJIGA: Bruka bruku stiže, srpski fudbal pada sve niže!

Fudbal -
Prošlo kolo JSL obeležili događaji na koje čak ni srpski navijači nisu naviknuti

Rasizam, optužbe za nameštanje, grejanje iz plinskih boca, gađanje trenera petardom, pokliči „Ovo je Turska“, mahanje turskim zastavama... I to sve u samo jednom kolu Jelen Superlige. Bruka bruku stiže, srpski fudbal pada sve niže!- Srpski fudbal je u subotu i nedelju dotakao dno - rekao je Marko Nikolić, trener Partizana, posle remija njegovog tima protiv Novog Pazara. Istina, ali srpski fudbal dotakao je dno mnogo pre ovog vikenda, a Nikolić juče nije našao za shodno da se javi na brojne pozive iz Kurira i pojasni svoju izjavu. Zato će „propevati“ pred disciplinskim organima.Pokrenuti postupci- Njegove izjave uvek su takve kad nema rezultat i kad je u problemu. Normalno je da će disciplinska komisija reagovati u tom, ali i u svim ostalim slučajevima iz Novog Pazara. Sudija i delegati podneli su izveštaje, napisali šta se sve dešavalo. Ponašanje koje nije primereno biće kažnjeno - pojašnjava Vladimir Bulatović, direktor Superlige, a na saopštenje Pazaraca da je Nikolić sudijama psovao majku srpsku, kaže:- Odakle pravo ljudima iz Novog Pazara da prenose šta piše u izveštajima?NameštaljkeNezaobilazna tema u razgovoru s direktorom JSL jesu i tvrdnje da je meč u Novom Sadu između Vojvodine i Čukaričkog namešten (1:2).- Nikome normalnom takva besmislica ne može pasti na pamet - tvrdi Bulatović.Sa utakmice Radnički - Mladost u Zajednicu superligaša nisu stigle nikakve prijave. Podsećamo, na Čairu su vređali na rasnoj osnovi fudbalera Mladosti, a svlačionicu gostiju grejali su otvorenim planom iz plinske boce.

Pogođen petardom... Trener Partizana Marko Nikolić
Pogođen petardom... Trener Partizana Marko Nikolić

OGORČEN Dragan Ðurić o Novom Pazaru NIKOLIĆ JE MOGAO DA OSTANE INVALID!Dešavanja u Novom Pazaru bila su povod da Dragan Ðurić, prvi čovek Partizana, odreaguje.- Ono što se desilo je sramota, naš trener je pogođen petardom, mogao je da izgubi glavu, da mu strada oko. Umalo čovek da ostane invalid - rekao je Ðurić za Mocartsport.Trn u oku crno-belih je suđenje Vlade Glođovića.- Morao je da zaštiti Marka Nikolića i istog momenta prekine utakmicu ili isprazni tribinu. Ništa od toga nije uradio, umesto da postupi „po knjizi“, on ga je još isključio. Da čovek ne poveruje. Neka se Glođovićem bavi FSS, a mi sigurno nećemo ostati nemi. Već smo jednom oštećeni u Pazaru, kad je sudija bio Spasić - poručio je Ðurić.

Sve sramote u samo dva dana fudbala1. Sumnja u regularnost utakmica2. Trener Partizana pogođen petardom u Novom Pazaru3. Grejanje svlačionice plamenom iz plinske boce4. Vređanje na rasnoj osnovi Frajdeja u Nišu

Na meti rasista... Frajdej
Na meti rasista... Frajdej

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track