(VIDEO) GROBARI U DELIRIJUMU: Poslušajte pesmu posvećenu povratku Pavlovića u Partizana
Foto: Saša Pavlić

Presrećni

(VIDEO) GROBARI U DELIRIJUMU: Poslušajte pesmu posvećenu povratku Pavlovića u Partizana

Košarka -
Numeru su napisali i otpevali navijači tima iz Humske

Od ponedeljka popodne od kada je postalo jasni je postalo jasno da će Aleksandar Pavlović crnogorski košarkaški as sa pozamašnim NBA isustvom od utorka biti na raspolaganju Partizanu i treneru Vujoševiću, navijači tima iz Humske na nastavak sezone gledaju sa više optimizma.

Da je tako najbolje pokazuje činjenica da se na internetu pojavila pesma, nastala po objavljivanju vesti da se Pavlović vraća u Humsku, a koju su napisali i otpevali navijači Partizana.

Tekst pesme ide ovako:

Mog'o si da odeš da igraš po belom svetual samo za nas ostavićeš srce na parketu!Grobari te vole kao svoga rodjenog,Naš si spasitelj, prosvetitelj, učitelj i Bog!Ti imaš srce kao što ga retko ima ko,imaš ljubav za Partizan, kada daješ svaki koš.Bilo nam je žao, jer te nije bilo dugo,izmedju novca i ljubavi - izabr'o si drugo!Sada našem Partizanu mnogo si olakš'oDobro došao nam nazad - bravo momčino!

Časove ljubavi održ'o si brate,a znaš da grobari sve ovo dobro pamte!Mi ćemo ti vratiti hukom sa tribina,Ozarenih lica trofeja puni se vitrina!Svaki tvoj potez odiše pravim stilom,Pavlović Saša - nek se zaori Pionirom!Mnogo je igrača prošlo kroz naš Partizan al ti si stavio sebe u drugi plan.Jer na Partizan gledaš ko na svoju porodicu,Koliki si čovek ako treba stoput ponoviću!

Pokazao si da si pravi vodja na terenu,ove mlade momke vodićeš ka novom trofeju!Uz Duleta ćes biti ostalima kao otac,da pobediš i onda kada nam se smeši poraz!Tvoje iskustvo od značaja je presudnog,i što odlažeš svako zadovoljstvo trenutno.

U pitanju je ljubav, sve drugo je nebitno,Mi ti želimo da opet budeš šampion sa svetinjom!Za kraj rećiću još jedno beskrajno "Hvala"Svaka ti čast brate i svaka ti se dala!Drugima si primer da idu u pravom smeru,U Partizanu Sale, završi karijeru!Refren

Tvoje ime ori se, sale 'ajde boris se, Sale 'ajde molim te daj još jedan koš!Svima šanse su male, kada zaigra Sale 'Ajde molim te Sale daj još jedan koš!

Za vreme dok su navijači pokušali da pesmom izraze zahvalnost ljubimcu, Pavlović se uputio ka Beogradu, a kilometre prelazi slušajući hitove grupe JNA, među kojima prednjači onaj po imenu "Sve što bilo je".

http://www.youtube.com/watch?v=zAijCbNte24

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track