NOVI DETALJI INCIDENATA U PAZARU: Pogledajte šta piše u izveštaju sudije Glođovića
Foto: Zoran Šaponjić

Pristižu izveštaji

NOVI DETALJI INCIDENATA U PAZARU: Pogledajte šta piše u izveštaju sudije Glođovića

Fudbal -
Arbitar derbija od reči do reči zapisao sve šzo mu je rekao strateg srpskog predstavnika u Ligi Evrope

Fudbalska utakmica između Novog Pazara i Partizana igrana u nedelju u okviru 14. kola Superlige, i dalje je glava tema, posebno zbog činjenice da je trener crno - belih Marko Nikolić najpre pogođen petardom sa tribina, a potom pre kraja meča zbog isključenja poslat u tunel koji vodi prema svlačionicama.

Od nedelje se diskutuje o tome, šta je Nikolić poručio arbitru Vladu Glođoviću pre nego je izašao sa terena, a sada je do javnosti stigao deo izveštaja koji je sudija sastavio posle meča. - U 76 minutu nakon poništenog gola ekipe FK Partizan zbog ofsajda dobio sam obaveštenje od četvrtog sudijeda je trener Marko Nikolić gestikulacijo negodovao na našu odluku i pri tom ušao u teren nekoliko metara.- Trenera Nikolića sam odstranio sa terena. Pri tom je trener Nikolić dva minuta odbijao da napusti teren i igru, nakon čega je ušao u tunel.

- Nakon završene utakmice kada smo ušli u sudijsku svlačionicu, trener Nikolić je posle jednog minuta ušao za nama i obratio mi se sledećim rečima:

"Ti pi..o srpska, možeš da mi pop... pritom je skinuo sako i bacio ga prema meni i rekao:

“Evo ti za uspomenu”, nakon čega je izašao iz svlačionice", naveo je Glođović u izveštaju:

Trener Partizana Marko Nikolić izjavio je da je izveštaj sudije delimično tačan."Tačno je samo za sako, a ono prvo nema veze sa istinom", poručio je Nikolić.

Kurir sport / Sportski žurnal

Foto: Zoran Šaponjić
Foto: Zoran Šaponjić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track