PAVLOVIĆ: Samo je Partizan dolazio u obzir
Foto: Saša Pavlić

Ponovo u Pioniru

PAVLOVIĆ: Samo je Partizan dolazio u obzir

Košarka -
Staro-novo pojačanje će u utoraka odraditi prvi trening sa crno-belima

Jedan od najboljih košarkaša Partizana prošle sezone Aleksandar Pavlović potrvdio je da će ponovo braniti boje ovog kluba. Iako je imao brojne ponude iz inostranstva, odlučio je da posluša navijače i ponovo zaigra u Pioniru.„Nisam mogao da verujem da se stvorilo toliko interesovanje. Drago mi je zbog toga. Zbog navijača se i vraćam, oni su me naterali na ovaj korak. Bilo je i drugih ponuda, ali je samo Partizan dolazio u obzir. Ovo je odluka koja je doneta srcem, osećam isto uzbuđenje kao i prošle godine“, rekao je Pavlović.

On će se u utorak uveče priključiti timu trenera Duška Vujoševića.

„U utorak ću odraditi prvi trening. Kao i prošle godine sačekala me je kiša, što je dobar znak. I ova sezona će biti plodna“, rekao je Pavlović.

Iako Partizan nije krenuo sezonu najbolje, optimista je po pitanju krajnjih rezultata.

“Došao sam da pomognem da odbranimo titulu i da se vratimo u Evroligu. Biće teško, ali ja sam uveren da Partizan može da ostvari ove ciljeve. Poznajem momke, odlični su, videćemo da li će doći još neko pojačanje. Pred nama je velika borba a Partizan i njegovi navijači su navikli samo na najbolje“, poručio je Pavlović.Kurir sport / Novosti sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track