IZBORI U ZVEZDI: Novi predsednik menja Statut
Foto: Fonet

Krupne promene na Marakani

IZBORI U ZVEZDI: Novi predsednik menja Statut

Fudbal -
Danas bi moja kandidatura trebalo da se ozvaniči. Zato ne bih previše hteo da širim priču, rekao je Svetozar Mijailović za Kurir

Kandidatura Svetozara Mijailovića za predsednika Crvene zvezde na izborima zakazanim za 10. i 11. decembar trebalo bi da bude danas ozvaničena na sednici Upravnog odbora, koja će biti održana u 18 časova.Kako Kurir saznaje, izborom novog predsednika biće promenjen Statut kluba, a isto tako moguće je da se još neko uključi u trku za predsednika crveno-belih, to jest da na izborima budu dva ozbiljna kandidata. Posle izmene Statuta kluba biće uvedena funkcija generalnog direktora, koju će obavljati Zvezdan Terzić.- Danas bi moja kandidatura trebalo da se ozvaniči. Zato ne bih previše hteo da širim priču - rekao je Svetozar Mijailović za Kurir.Kandidaturu za predsednika Crvene zvezde ponovo je podneo Branko Tekić, ali, kako nezvanično saznajemo, i ovaj put bez potpisa članova kluba. Trebalo je da beogradski biznismen na prošlim izborima bude protivkandidat Draganu Džajiću, ali je njegova kandidatura odbijena, i to iz dva razloga - nije bio član Crvene zvezde duže od godinu dana i nije prikupio 500 potpisa članova kluba neophodnih da bi i njegovo ime stajalo na listi kandidata.(A. R.)

Kandidat upraveMILE NA ČELU PARTIZANAMile Jovičić, aktuelni potpredsednik Partizana, biće kandidat Upravnog odbora kluba iz Humske za funkciju prvog čoveka crno-belih. Izbori u Partizanu su 16. decembra, a Jovičić je juče na sastanku prihvatio da bude kandidat za Đurićevu fotelju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track