Svetozar Mijailović: Zvezdi ne dugujem ni dinara
Foto: Aleksandar Jovanovic

Predsednik kluba demantuje da mu je Terzić oprostio dug od 300.000 dinara

Svetozar Mijailović: Zvezdi ne dugujem ni dinara

Fudbal -
Firma u kojoj sam radio bila je podstanar na Marakani. Neka ranija plaćanja nisu bila evidentirana, i tu je problem nastao. Međutim, sve je to regulisano, kaže predsednik kluba

Drugo pismo anonimnog fudbalera Crvene zvezde šokiralo je aktuelno rukovodstvo kluba s Marakane. Posle generalnog sekretara kluba Zvezdana Terzića, na optužbe i kritike odgovorio je predsednik Svetozar Mijailović.Naime, anonimni fudbaler crveno-belih, koji se u pismu potpisao u akrostihu kao Nikola Džoni, tvrdi da je Zvezdan Terzić kao „glavnokomandujući u klubu oprostio dug Svetozaru Mijailoviću od 300.000 dinara“. I dalje nema zvanične potvrde da li iza pisma stoji fudbaler Nikola Mijailović.Nema veze sa istinom- To nema veze s istinom! Firma u kojoj sam radio bila je podstanar na ovom stadionu. Pojedina ranija plaćanja nisu bila evidentirana, i tu je nastao problem. Međutim, sve je to regulisano. Nema nikakvog duga, a samim tim ni otpisa - rekao je Svetozar Mijailović za Kurir i dodao:- Nema činjenica u tom pismu, samo nagađanja.

I on je prozvan... Zvezdan Terzić
I on je prozvan... Zvezdan Terzić

Ispod Zvezdinog nivoa Pojedini čelnici užeg rukovodstva Crvene zvezde rekli su Kuriru da se energija oko kluba nepotrebno rasipa na stvari koje ne mogu doneti boljitak, umesto da se radi na rešavanju duga od 54 miliona evra i jačanju igračkog kadra u zimskom prelaznom roku.- Sve to što se dešava poslednjih nedelju dana je ispod nivoa Crvene zvezde. Ovo je ozbiljan klub, gde svaki organ odgovorno radi svoj posao. Nećemo odgovarati na anonimna pisma jer ne zavređuju pažnju - zaključio je Svetozar Toza Mijailović.

PojačanjeRADE: IDEM U ZVEZDUFudbaler Donjeg Srema Rade Krunić (21) odmara se u rodnoj Foči i čeka epilog pregovora sa Crvenom zvezdom kako bi se preselio iz Donjeg Srema na Marakanu. Letos je bio velika želja trenera Nenada Lalatovića, koji ga je video kao zamenu za Nenada Milijaša.- Verona je ispala nekorektna prema meni i čekam raskid ugovora. Imam neke ponude iz inostranstva, ali se od proleća 99 odsto selim u Ljutice Bogdana - rekao je Krunić za portal Foča onlajn..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track