ĆERKA MARADONE OTKRILA: Ja sam tati Dijegu upropastila šansu da smuva Selmu Hajek
Foto: Beta/Reuters

Kakva bi to ljubav bila

ĆERKA MARADONE OTKRILA: Ja sam tati Dijegu upropastila šansu da smuva Selmu Hajek

Fudbal -
Otišla sam do oca dok je đuskao sa Selmom i rekla mu da mi se mnogo spava i da moramo da idemo. Ne možete da verujete kakvu je facu složio, rekla je El Pibeova naslednica

Ćerka Dijega Maradone, Dalma gostovala je u jednoj popularnoj TV emisiji u Argentini, u kojoj je otkrila nekoliko nepoznatih detalja iz njegovog života.

Svakako najinteresantnija je priča da je ona bila krivac što "El Pibe" nije uspeo da "smuva" slavnu holivudsku glumicu Selmu Hajek.

"Desilo se to tokom Kanskog festivala 2006. godine. Selma je došla u društvu glumca Havijera Bardema. U to vreme sam sanjala da postanem glumica, pa sam iskoristila priliku da sa Havijerom, jednim od mojih omiljenih glumaca, razmenim par reči. Dok smo pričali, moj otac je već bio na podijumu za igru gde je plesao sa Selmom. To je trajalo i trajalo, i ja više nisam mogla da podnesem. Otišla sam do njega i rekla mu da mi se mnogo spava i da moramo da idemo. Ne možete da verujete kakvu je facu složio. Priznajem, upropastila sam mu priliku da "smuva" Selmu Hajek", rekla je Dalma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track