BESAN: Ivan Ergić hteo da baci TV kroz prozor

Bivši fudbaler razočaran tv programom

BESAN: Ivan Ergić hteo da baci TV kroz prozor

Fudbal -
Trio voditelja nove emisije „Studio 3“ do te mere razbesneo penzionisanog reprezentativca da je hteo da polupa svoj LED TV
1 / 3

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Ivan Ergić, žestoko iznerviran sadržajem emisije „Studio 3“, koja se subotom emituje na Radio-televiziji Srbije, zamalo je izbacio svoj televizor kroz prozor. Trio voditelja Nataša Miljković, Maja Nikolić i Slavko Beleslin do te mere je razbesneo penzionisanog fudbalera da je ustao iz fotelje, podigao TV i s njim u rukama krenuo ka prozoru.

Sve ovo Ergić je dočarao svojim prijateljima na Fejsbuku nizom fotografija koje su propratile ceo događaj.Kurir je juče pokušao da od bivšeg fudbalera sazna šta ga je toliko dotuklo, pa se odlučio na ove drastične mere.- Ma moja ljutnja nema veze samo sa RTS nego sa našim TV programom generalno - rekao je Ergić.S druge strane, voditelj i urednik „Studija 3“ Slavko Beleslin prokomentarisao je potez bivšeg reprezentativca, za koga, kako kaže, nikada nije ni čuo.

Razočaran programom... Ergić
Razočaran programom... Ergić

Beleslin je poručio da je i sam često dolazio u iskušenje da postupi isto sa svojim televizorom zbog lošeg sadržaja emisija i da je upravo zbog toga stvoren „Studio 3“.- I meni mnogo puta padne na pamet da uradim to isto s televizorom, upravo smo zbog toga i napravili „Studio 3“ - poručio je kratko Beleslin.
Selfi posle emisije... Slavko Beleslin, Maja Nikolić, Ivan Ivanović i Nataša Miljković
Selfi posle emisije... Slavko Beleslin, Maja Nikolić, Ivan Ivanović i Nataša Miljković

Na ovaj način je i opisana emisija na sajtu RTS, kao program namenjen onima koji kažu da na TV danas nema šta da se gleda, onima koji ne beže od života tražeći utočište u televiziji.Gost pomenutih autora u subotnjoj emisiji bio je voditelj Ivan Ivanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track