Titula na vidiku!

Odbrana trofeja

Titula na vidiku!

Fudbal -
Fudbaleri Partizana u Subotici bili bolji od Spartaka - 2:1 (0:0), čime su napravili veliki korak ka osvajanju novog trofeja
Već prave mesto za novi pehar!
Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Spartaka Zlatibor Vode sa 2:1 (0:0) i tako napravili krupan korak u osvajanju pete uzastopne šampionske titule. Strelci za tim iz Humske bili su Eduardo Pašeko u 47. i Zvonimir Vukić u 62. minutu, dok je gol za domaću ekipu postigao Miljan Milivojev u 68. minutu.
Izmenjeni sastav Partizana, u kojem nije bilo kapitena Saše Ilića, Lamina Dijare i golmana Vladimira Stojkovića, ostvarila je možda i najvredniju pobedu ove sezone. Ne zbog toga što su Subotičani preterano namučili crno-bele, mada su se dobro držali, već zbog činjenice da je osvajanjem ova tri boda klub iz Humske praktično obezbedio šampionsku titulu. Istina, do kraja Superlige ima još sedam kola, ali šampion ima veliku prednost nad Crvenom zvezdom i veoma povoljan raspored, bez teških gostovanja.
Upravo zbog toga novo neubedljivo izdanje igrača Avrama Granta neće mnogo zabrinuti izraelskog stručnjaka i brojne navijače Partizana, budući da će iz ovog meča pamtiti jedino pobedu. A sa ovog meča ostaće upamćeno i da su sva tri gola pala u periodu od pola sata, dok je u Subotici bila prava provala oblaka, po kojoj fudbal praktično nije mogao ni da se igra.

Grant oprezanTrener Partizana Avram Grant zadovoljan je trijumfom u Subotici, ali ne želi da kaže kako su crno-beli već osvojili titulu.- Ništa još nije završeno, ali smo napravili krupan korak napred ka osvajanju titule. Pokazali smo kvalitet i ova pobeda nam mnogo znači u nastavku prvenstva i najvažnije je da je i dalje sve u našim rukama - rekao je Grant.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track