Turci ugostili Novopazarce

Provokacije s tribina

Turci ugostili Novopazarce

Fudbal -
Navijači Fenerbahčea u Istanbulu dočekali navijače Azara uz poruku „Dobro došli u svoju otadžbinu“

Uvertira za haos!Početkom prolećnog dela sezone Superlige navijači Novog Pazara ugostili su pristalice Fenerbahčea, a skoro ceo grad izašao je na ulice da pozdravi „braću iz Turske“. U poslednjem kolu regularnog dela prvenstva Turske Torcida Sandžak bila je gost na meču između Fenerbahčea i Antalije, a tokom celog susreta pristalice „kanarinaca“ držale su veliki transparent „Novopazarci, dobro došli u svoju otadžbinu“!

Pored toga, s tribina stadiona u Istanbulu u nekoliko navrata orila se pesma turskih navijača „Živela sandžačka republika“, kao i druge posvećene Novom Pazaru, Torcidi, Sandžaku, muslimanskom bratstvu... Pristalice Novog Pazara već juče su počele pripreme za gostovanje Zvezde sledećeg vikenda i najavile dolazak velikog broja navijača Fenerbahčea na subotnju utakmicu.

Biće posla za MUP

Najnoviji događaji mogli bi da podgreju već uzavrelu atmosferu na srpskoj navijačkoj sceni, pa će pripadnici MUP verovatno ove nedelje imati pune ruke posla da spreče eventualne incidente i obračune Beograđana i Novopazaraca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track