Ne ide bez Noleta!

Djoković iz Monte Karla bodrio drugove

Ne ide bez Noleta!

Tenis -
Teniseri Srbije poraženi od Čeha u četvrtfinalu Dejvis kupa, Janko ispustio Tomaša Berdiha

Kao bosi po trnju.Nole je bodrio svoje drugove iz dalekog Monte Karla, ali teniska reprezentacija Srbije izgubila je od selekcije Češke u četvrtfinalu Dejvis kupa. U četvrtom meču Janko Tipsarević juče nije uspeo da donese drugi poen našoj zemlji, pošto je od njega bio bolji Tomaš Berdih - 3:0 (7:6, 7:6, 7:6). Bilo je to 3:1, a sinoć je odigran i poslednji meč, koji nije značio ništa.

Tipsarević je imao idealne prilike u sva tri seta da ih reši u svoju korist. Međutim, Čeh je sva tri puta, upravo u presudnim trenucima, podigao nivo igre i uz dosta sreće odvodio meč u taj-brejkove. Mirnijim servisom i boljom igrom na mreži kad je bilo najvažnije, Berdih je odredio pobednika.

„Janko gubi sa 2:0 u setovima, ali i dalje verujem u preokret i pobedu, napred, Janko!!“, napisao je Nole na Tviteru, ali nije vredelo.

(M. H.)

Tipsarević razočaran

- Razlika je u tome što je Berdih bio bolji u važnim trenucima. Nisam bio blizu pobede, jer sam izgubio u tri seta. U prvom i drugom sam servirao za set, imao set-loptu u drugom i pet set-lopti u trećem i nisam ih iskoristio. Stvarno sam razočaran, trebalo je da dobijem bar jedan set - kazao je Tipsarević, koji je imao problema s palcem desne noge.

- Ceo nokat je otpao, ali neću da krivim nokat za poraz. Tomaš je ovoga puta bio bolji od mene i hrabriji u važnim trenucima. Verovatno sam mogao da dobijem. Da sam pobedio, mislim da bismo mogli da preokrenemo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track