(VIDEO) KAD SE ŽENA MEŠA U FUDBAL: Nemačka pevačica pametovala, pa izviždana
Foto: Reuters

PROPAST

(VIDEO) KAD SE ŽENA MEŠA U FUDBAL: Nemačka pevačica pametovala, pa izviždana

Fudbal -
Helena Fišer na koncertu u sred Minhena uhvatila se za šal Borusije...

Helena Fišer je velika zvezda, naročito u Nemačkoj, ali i van nje. Atraktivna 30-godišnja nemačka pevačica, inače rodom iz ruskog grada Krasnojarska, održala je nedavno koncert u Minhenu. Nije potrebno posebno isticati da je dvorana bila krcata...

Ali, Helena se zanela na sceni i napravila glupost zbog koje je žestoko izviždana od svoje publike. Pokušavajući da uspostavi interakciju sa publikom, skinula je šal sa vrata jednog fana iz prvog reda, uzela ga u ruke... Bio je to šal Borusije Dortmund! Minhenska publika je odmah odreagovala. Helena je "počašćena" salvom zvižduka, a iz nekoliko hiljada grla zaorilo se: "Bajern, Bajern"... Takva reakcija ne čudi, jer, iako su Bavarci dominantni u nemačkom fudbalu poslednjih godina, netrpeljivost sa "milionerima" iz Dortmunda ne jenjava.

Pevačica se brzo snašla na bini i šal lagano odložila u stranu kako bi smirila strasti.

Od Helene Fišer se ne očekuje da namerno mlatara Borusijinim šalom jer je osvedočeni navijač Bajerna. Dobro je poznato da je bliska prijateljica "srpskog zeta u najavi" i veziste nemačkog šampiona Bastijana Švajnštajgera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track