Tumbaković: Tačno je, imamo dve leve!
Foto: Saša Pavlić

Partizan odgovorio Vučiću

Tumbaković: Tačno je, imamo dve leve!

Fudbal -
TUMBAKOVIĆ Sve verujem Vučiću, potrudićemo se da od te dve leve noge napravimo jednu kako treba

Izjava predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da mu navijači Partizana skandiraju „Vučiću, pe.eru“, čak i kad fudbaleri crno-belih promaše gol zbog toga što imaju dve leve noge, izazvala je reakciju u taboru crno-belih.Vučić je ovo rekao gostujući u emisiji „Upitnik“ na RTS, a potpredsednik kluba iz Humske Ljubiša Tumbaković kaže da veruje premijeru i da će se uprava kluba potruditi da poboljša efikasnost.

- Nisam čuo tu izjavu, ali ukoliko je to rekao Aleksandar Vučić, onda je to tako, jer ja njemu sve verujem. Mi ćemo nastaviti da radimo i da od te dve leve noge napravimo jednu kako treba - kaže potpredsednik Partizana zadužen za sportska pitanja.

Uočio problem Partizana... Aleksandar Vučić
Uočio problem Partizana... Aleksandar Vučić

Predsednik JSD Partizan Duško Vujošević nije bio raspoložen za komentar Vučićeve izjave, već je kratko poručio:- Sagovornik nivoa Kurira je Sandra Partizan, pa se njoj obratite za mišljenje - rekao je on, misleći na tekstove Kurira o ovoj starleti, koja tvrdi da je u vezi sa košarkašem Partizana. Podsećanja radi, Vujošević je prvi na konferenciji za medije pomenuo Sandru Partizan.

Poslušaće premijera... Ljubiša Tumbaković
Poslušaće premijera... Ljubiša Tumbaković

Navijači crno-belih već dugo prozivaju premijera s tribina, optužujući ga da se otvoreno stavio na stranu „večitog rivala“ i da ga protežira. Vučić, s druge strane, tvrdi da ga više takva skandiranja ne pogađaju.- Ako mislite da mi smeta mržnja, više mi ne smeta. Na početku sam se sekirao kad bi svaki put navijaču Zvezde tražio ličnu kartu, pa su vikali „Vučiću, pederu“. Ili kad bi Partizan promašio šansu, odnosno neki od njegovih igrača koji imaju dve leve noge, umesto desnu i levu, opet sam ja kriv, „Vučiću, pe.eru“. Sad kad sam video da Novaku Ðokoviću viču pogrdne stvari, pogrdnije od toga, u dobrom sam društvu - rekao je Vučić.

Sarkastična čestitkaDVE DECENIJE BEZ PENALAFudbalski klub Partizan „čestitao“ je svojim navijačima dve decenije od poslednjeg dosuđenog jedanaesterca na susretima protiv Crvene zvezde. Naime, juče se navršilo 20 godina otkad je Damir Čakar u 99. „večitom derbiju“ izveo udarac s bele tačke, a od tada je prošlo ukupno 48 mečeva s najvećim rivalom u kojem nije bilo najstrože kazne za tim iz Humske.

Puštena menicaPARTIZANU BLOKIRAN RAČUNRačun FK Partizan od ponedeljka je ponovo u blokadi, i to zbog duga od 4.016.450,75 dinara. Podsećanja radi, račun je posle 135 dana odblokiran 26. februara, nakon što su legle pare od Škuletića.- Istina je da nam je račun blokiran, a dug smo već prepolovili i do kraja nedelje mislim da ćemo ga isplatiti u potpunosti - kaže generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track