KVAREŽMA ZBUNJEN: Srbija ima jedan bod? Misterija!
Foto: Fonet

Portugalci cene "orlove"

KVAREŽMA ZBUNJEN: Srbija ima jedan bod? Misterija!

Fudbal -
Reprezentativcima Portugala nije jasno kako naša selekcija nije zabeležila bolje rezultate

Reprezentativci Portugala poručuju da izuzetno cene "orlove", uprkos lošim rezultatima Srbije u dosadašnjem toku kvalifikacija za EURO 2016.

Fudbaler Benfike Eliseu rekao je da respektuje selekciju Srbije i poručio da će izabranici Radovana Ćurčića biti veoma motivisani u Lisabonu posle neuspeha na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Vrlo dobro znamo da je reprezentacija Srbije skup odličnih igrača, iako ima samo jedan bod. Biće joj veoma teško da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo ukoliko bude poražena u Lisabonu. Ipak, činjenica da su promenili selektora njihovim igračima može da bude dodatan motiv", rekao je Eliseu.

Eliseu je dodao da mu je drago što će se utakmice protiv Srbije igrati na "La Lužu", stadionu Benfike za koju nastupa.

"To je moj dom i uvek je lepo igrati na njemu. Verujem da ćemo imati odličnu podršku navijača", izjavio je Eliseu.

Napadač Porta Rikardo Kvarežma istakao je da ne može da obeća pobedu protiv Srbije, ali da će ekipa dati sve od sebe da to ostvari.

"Ne mogu ništa da obećam, ali daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu. Portugal uvek ima najviše ciljeve i pokušaćemo da ih osvarimo. Srbija ima dobar tim, pa mi je misterija zašto nije mogla da ostvari bolje rezultate. Za takvu ekipu jedan bod je premalo, bez obzira na oduzete bodove", zaključio je Rikardo Kvarežma.

Utakmica I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Portugala i Srbije igra se u nedelju od 20.45. sati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track