(FOTO) GROBARIMA ĆE SE SMUČITI: Novi trener Partizana Zoran Milinković u Zvezdinom dresu
Foto: FK Partizan

Da li će mu oprostiti?

(FOTO) GROBARIMA ĆE SE SMUČITI: Novi trener Partizana Zoran Milinković u Zvezdinom dresu

Fudbal -
Milinković svojevremeno bio na probi u Zvezdi

Grobarima se od starta nije dopala ideja da Zoran Milinković postane novi trener Partizana, a sada kada ga vide u dresu Crvene zvezde, smučiće im se.

Razlog za negodovanje navijača prilikom Partizanovog angažovanja doskorašnjeg stratega Voždovca je dobro poznat - kao trener Vojvodine 2010. godine povukao je ekipu u 82. minutu finala Kupa Srbije upravo protiv crno-belih, nezadovoljan suđenjem. Utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0, a pehar je pripao Partizanu.

Šansa je Milinkoviću ipak data da sedne na klupu lidera Superlige. On je bio Partizanov omladinac, kratko i prvotimac. I to je opšte poznato.

Ali, nije poznato da je Zoran Milinković nosio i dres Crvene zvezde. Nikada nije zaigrao u zvaničnoj utakmici za crveno-bele, jer nikada nije potpisao ugovor sa njima, ali je imao želju, jer je 20 dana proveo na probi na "Marakani". Međutim, nije prošao probu.

Foto: Printscreen/Zurnal
Foto: Printscreen/Zurnal

Inače, Zoran Milinković je tokom igračke karijere, osim što je odigrao dva meča za Partizan, nastupao i za Mladost iz Petrinje, Vojvodinu, Mogren, Borac iz Banjaluke, Radnički Niš, mađarski Honved, belgijski Varegem, francusku Nicu, nemačku Hanzu i kiparske Anortozis i Doksu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track