Mafija protiv Džajića

Mafija protiv Džajića

Fudbal -
Lider SPO Vuk Drašković objasnio razloge Zvezdinog posrtanja tokom prethodnih godina i optužio mnoge za to, uključujući i fanatike iz Partizana

Opleo po svima.Vuk Drašković, lider Srpskog pokreta obnove i član izborne koalicije Preokret, u video-intervjuu preko Fejsbuka prokomentarisao je hapšenje Dragana Džajića i pojave u srpskom fudbalu u skorije vreme.

- Nekada smo bili šampioni Evrope i sveta, mislim na Zvezdu... Ja navijam za Zvezdu i to ne krijem. Činjenicu da je ta generacija Dragana Džajića bila šampion Evrope i sveta mnogi idioti odavde nisu mogli da oproste ni njemu ni Zvezdi - kazao je Drašković i dodao:

- Zemlja koja tako postupa prema svojim vrhovima žalosna je, nikakva. Tu je bila upletena osveta mafije i ovih fanatika iz Partizanovog tabora. A neki od njih se nalaze na državnim funkcijama.

Prosinečki je, po Draškoviću, pravi izbor za Crvenu zvezdu.

- O Robiju mislim sve najbolje. Da je došao pre tri godine, možda bi Crvena zvezda ove godine bila šampion. Uprkos činjenici da Partizanove mečeve sude partizanovi igrači.

Poništite utakmicu

Vuku Draškoviću smeta deljenje pravde na fudbalskim terenima.

- Ako je neko i zvanično na nekom portalu član grupe Grobari, kako onda može da dođe i sramno sudi, kao pre neki dan, onu utakmicu između Vojvodine i Partizana. To može da prođe samo u Srbiji. Taj više nikada ne bi sudio, a ta utakmica bi bila poništena - tvrdi Drašković.

(A.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track