Baloteli: Neću više, majke mi!
Foto: Rojters

Kasno se setio

Baloteli: Neću više, majke mi!

Fudbal -
Kontroverzni fudbaler Mančester sitija Mario Baloteli moli za oproštaj zbog svog ponašanja

Izvini, Roberto, izvini...Kontroverzni italijanski fudbaler je, izgleda, konačno shvatio da je potrošio sve kredite kod Roberta Manćinija, koji je zapretio zemljaku da će ga na leto prodati, pa je rešio da se - izvini! Napadač Mančester sitija je u porazu od Arsenala koji za „građane“ verovatno znači i oproštaj od titule, dobio crveni karton u finišu meca.

- Izvinjavam se svima zbog onoga što se dogodilo i zbog razočaranja koje sam prouzrokovao klubu. Posebno Manćiniju, koga izuzetno poštujem i volim. Što se moje budućnosti tiče, videćemo na kraju sezone. Razgovaraću s ljudima iz Sitija, pa ćemo videti - rekao je Baloteli.

Manćini je posle ko zna koje po redu gluposti napadača izjavio da Baloteli neće igrati do kraja sezone, a ostaje da se vidi da li će istrajati u nameri da ga proda po završetku prvenstva.

Baloteli ne želi da propusti Evropsko prvenstvo pa je izdao i saopštenje FS Italije.

- Dres reprezentacije Italije je za mene najbitniji. Nadam se da ću biti u timu Italije u aprilu. Jednom sam već na glup način izgubio mesto u ekipi i ne želim da mi se to ponovi - obratio se selektoru azura Čezareu Prandeliju, koji ga je već udaljavao iz nacionalnog tima zbog nediscipline.

Devet mečeva suspenzije?!

Italijanskom fudbaleru preti devet utakmica suspenzije zbog divljačkog ponašanja na utakmici protiv Arsenala! Prgavi Italijan je tokom utakmice na Emiratima najpre pogibeljno startovao na Aleksa Songa, zbog čega nije sankcionisan, ali je potom tokom utakmice zaradio dva žuta kartona, čime je praktično završio svoju karijeru u prebogatom timu „građana“.

Kasnijim pregledom snimka Disciplinska komisija FA Engleske ustanovila je da je Baloteli išao s namerom da povredi Songa, tako da mu preti oštra kazna od devet utakmica neigranja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track