Fudbaleri Partizana: Srećo gde si!
Foto: FK Partizan

Maler

Fudbaleri Partizana: Srećo gde si!

Fudbal -
Lazar Marković je u prvom poluvremenu imao veliku šansu, za koju je ocenio da je mogla da promeni tok utakmice, koju je Zvezda na kraju dobila sa 2:0.

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana bili su složni u oceni da nisu imali sreće u porazu od Crvene zvezde u Kupu Srbije, jer nisu uspeli da postignu gol. Lazar Marković je u prvom poluvremenu imao veliku šansu, za koju je ocenio da je mogla da promeni tok utakmice, koju je Zvezda na kraju dobila sa 2:0.

"Ta šansa je mogla da promeni baš mnogo toga... Nismo iskoristili prilike. Mislim da smo odigrali veoma dobro, ali nismo imali sreće", rekao je Marković.

Centarfor Lamin Dijara imao je dve velike šanse i nekoliko manjih. "Osećam se mnogo loše. Imali smo svoje šanse, ali ih ponovo nismo iskoristili. To je fudbal, ponekad zaista ne ide. Ja sam mnogo promašivao, ali je to tako u fudbalu, ponekad ne ide", rekao je Dijara.

Nikola Aksentijević je kazao da je tim Partizana mogao da bude složniji.

"Nedostajalo nam je da budemo složniji, pogotovo posle prvog primljenog gola, kada kao da je igrao svako za sebe. Ovo je težak poraz. Pokazali smo da smo bolji. Nismo iskoristili svoje šanse i kazna je stigla", rekao je Aksentijević.

Nemanja Rnić je kazao da je "sreća" što je ovo kup takmičenje, a ne prvenstvo. Jedan od najiskusnijih igrača Zvonimir Vukić samo je prošao pored novinara i kratko rekao da nema šta da kaže.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track