(VIDEO) EVO ZAŠTO GA NE VOLE: Pogledajte reakciju Ronalda kada mu je saigrač ukrao gol
Foto: Reuters

Kraljevi se vratili na minus dva

(VIDEO) EVO ZAŠTO GA NE VOLE: Pogledajte reakciju Ronalda kada mu je saigrač ukrao gol

Fudbal -
Madriđani pobedili Almeriju 3:0, Hames Rodrigez postigao fantastičan gol, a Kristijano se nije upisao u strelce

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Almeriju u 34. kolu Primere 3:0 (1:0) i vratili se na "minus" dva boda u odnosu na prvoplasiranu Barselonu.

Golove za "kraljevski klub" postigli su Hames Rodrigez u 44. minutu, Dos Santos je dao autogol u 49, a konačan rezultat postavio je Alvaro Arbeloa u 83.

Zanimljivo je da je Kristijano Ronaldo dva puta bio nadomak da se upiše u strelce, ali su umesto njega mrežu tresi Dos Santos i Arbeloa. Portugalac nije postigao gol, pa je ostao na 50. pogodaka u sezoni, odnosno 39 u Primeri. I dalje je lider na listi strelaca prvenstva Španije, ali mu je Lionel Mesi sa dva gola protiv Hetafea u jučerašnjoj utakmici prišao na samo korak. Zvanično najbolji fudbaler sveta nije krio bes što mu je za koji centimetar izmaklo uvećanje golgeterskog salda. To se najbolje videlo posle Arbeloinog pogotka kada je Ronaldo besno "overio" loptu u mrežu.

Najlepši trenutak na meču bio je gol Kolumbijca Hamesa Rodrigeza, koji je Real Madrid doveo u vođstvo prelepim golom. Dugo se "kraljevski klub" mučio da slomi otpor gostiju koji se bore za opstanak, a to je uspeo tek u finišu prvog poluvremena. Rodrigez je svoj 12. prvenstveni gol dao fantastičnim udarcem sa 20-ak metara. To mu je četvrti pogodak na pet utakmica posle oporavka od povrede.

Trener Reala Karlo Anćeloti odlučio je da mu na klupi sede dvojica klinaca Borha Majoral i supertalentovani, ali problematični Norvežanin Martin Odegard. Međutim, Italijan nijednom nije pružio šansu da debituju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track