CRNOGORSKA VEZA: Miodrag Božović uzima Zvezdu ili srpsku reprezentaciju!
Foto: Profimedia

Zvezdan Terzić našao trenera

CRNOGORSKA VEZA: Miodrag Božović uzima Zvezdu ili srpsku reprezentaciju!

Fudbal -
Nenad Lalatović odlazi na kraju sezone, a u slučaju da Grof odbije posao, šansu čekaju Ilija Petković, Pižon, Milovan Rajevac i Ivan Jovanović

Miodrag Božović bi u trećem pokušaju konačno mogao da sedne na klupu Crvene zvezde! Posle emotivnog nastupa sadašnjeg trenera crveno-belih Nenada Lalatovića u kojem je za neosvajanje titule okrivio upravu, predsednik kluba Svetozar Mijailović juče je između redova poručio da će klub iz Ljutice Bogdana uskoro dobiti novog stratega.Miodrag Grof Božović (46) u ponedeljak je podneo ostavku na mesto trenera moskovske Lokomotive, a ruski mediji su dan kasnije objavili:Kontakti- Naredni posao Grofa Božovića biće ili u Crvenoj zvezdi, ili u reprezentaciji Srbiji!Obe informacije nedvosmisleno govore da je između Božovića i direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića bilo kontakata. U prvoj varijanti Božović bi u narednih mesec dana seo na klupu Crvene zvezde, dok bi u drugoj, u slučaju da Terzić smeni Tomislava Karadžića s mesta predsednika FSS, popularni Grof postao selektor Srbije.

Na izlaznim vratima... Nenad Lalatović
Na izlaznim vratima... Nenad Lalatović

U Crvenoj zvezdi nisu želeli da šire priču o istupu Lalatovića, koji je upravu dan ranije optužio da mu nije obezbedila prošlog leta pojačanja za odbranu titule.- Trener Lalatović ima podršku uprave da obavlja posao do kraja svog ugovora, odnosno do kraja Superlige. Kompletnu analizu prvenstva, ozbiljnu i temeljnu, uradićemo na kraju sezone. Ne treba zaboraviti da je Partizan svog trenera smenio dok je bio u plusu, a mi nismo ni pomišljali da tako nešto uradimo Lalatoviću. Za ostalo što je izjavljivao nemam komentar - poručio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.Grof se pitaKako Kurir saznaje, u slučaju da Miodrag Božović odustane od posla u Crvenoj zvezdi, ozbiljni kandidati su Ilija Petković, Vladimir Petrović Pižon, Milovan Rajevac, ali i Ivan Jovanović, koji radi u Emiratima.

VASPITNA Nenad Lalatović isprozivao engleza zbog nediscipline SAHRANJUJE BAKU MESEC DANACrvena zvezda danas (18.00) igra protiv kragujevačkog Radničkog, a trener Nenad Lalatović ne može da oprosti Englezu Džošui Parkeru neprofesionalan odnos prema crveno-belom dresu. Kako je Kuriru potvrđeno iz uprave, napadač se vratio u Beograd.- Ne znam da li se Parker vratio! Otišao je da sahrani baku posle mesec dana. Tako je bar rekao kad je odlazio - rekao je Lalatović, a onda dodao da za utakmicu protiv Kragujevčana neće moći da računa na povređenog Luku Jovića i bolesnog Miloša Bosančića:- Najteže je igrati unapred dobijene utakmice. Radnički zaslužuje bolje mesto od onog na kojem se nalazi i, da ih je Neško Milovanović ranije preuzeo, ne bi bili na ovoj poziciji. Psihološki smo ispražnjeni posle poraza od Čukaričkog, ali sezonu želimo da završimo s tri pobede i zadržimo drugo mesto.

Bojkot FSSPOSLE JOVIĆA, I RISTIĆ PROPUŠTA SPTihi rat između Crvene zvezde i FSS prebio se preko leđa selektora omladinske reprezentacije Veljka Paunovića. Prvo je Luka Jović zbog povrede kolena otkazao učešće na SP na Novom Zelandu, a juče je i Mihajlo Ristić otkrio da neće ići na Mundijal.- Imam upalu krajnika i moram da ih operišem. Zbog toga sam se često povređivao ove sezone. To znači da neću ići na SP i ta odluka je definitivna. Cilj je da se posle operacije odmorim i što bolje spremim za igre Crvene zvezde u Evropi - rekao je Ristić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track