FK Vojvodina: Tukao nas Osmajić

Skandal u Superligi

FK Vojvodina: Tukao nas Osmajić

Fudbal -
U FK Vojvodina tvrde da je predsednik Hajduka posle utakmice u Kuli pretukao njihovog sekretara

Vojvođanski ring!

Našeg sekretara Aleksandra Vlaškalića brutalno je pretukao predsednik Hajduka Zoran Osmajić, tvrdi Vojvodina! Neposredno po završetku utakmice, prilikom ulaska u službene prostorije, Osmajić je pesnicom udario sekretara
Vojvodine u lice, a potom su na Vlaškalića nasrnuli, kako očevici događaja kažu, izvesna „braća Luburić“ i nastavili da tuku bespomoćnog čoveka. Ovo bestijalno divljanje prekinuli su pripadnici organa reda, koji su vinovnike huliganskog napada priveli u službene prostorije MUP, objavljeno je na zvaničnom sajtu Vojvodine.
Predsednik Kuljana Zoran Osmajić, međutim, tvrdi da navodi Novosađana nisu tačni i da nije udario Vlaškalića.
- Gospodin Vlaškalić, koji je Kuljanin i koji je dugo radio u Hajduku, prvi put je sedeo na klupi Vojvodine kao njen predstavnik i sve vreme je skakao i provocirao navijače. U jednom trenutku je čak rekao: „Ispašćete vi iz lige. Ja ću vam to srediti“. Ne znam koji su njegovi motivi i da li ima nešto nerazjašnjeno s gospodinom Džombom, ali sa mnom nije imao problema - kaže Osmajić i nastavlja:
- Posle utakmice stvorila se velika gužva i došao sam kako bih sprečio incidente. Neko me je gurnuo s leđa, okrenuo sam se i video Vlaškalića. Tvrdim da ga nisam udario, a ako on na licu ima neki ožiljak ili crvenilo od udarca, spreman sam da idem na deset godina u zatvor. Otišao sam u policiju, dao izjavu, a njega sam pitao kako može tako da me gleda u lice i laže da sam ga ja udario.

Vlaškalić: Pričaću danas

Sekretar Novosađana Aleksandar Vlaškalić nije juče želeo da govori o spornom incidentu, već je, uz obrazloženje da na Vaskrs ne treba pričati o lošim stvarima, obećao da će danas biti dostupan za komentar.

- Upravo idem iz Hitne službe, gde su me pregledali lekari jer me boli glava, a bio sam i u policiji, gde sam rekao šta sam imao. Pričaću i za javnost, ali molim vas da o tome ne govorimo na Vaskrs. O svemu lošem pričaćemo u ponedeljak - poručio je juče Vlaškalić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track