Krstić Igrao sa slomljenom nogom

Otkriven prelom

Krstić Igrao sa slomljenom nogom

Košarka -
Upravo sam saznao da sam tri nedelje igrao sa slomljenim stopalom. Da li je moguće da je...i doktor ne može da ustanovi obični prelom?!“, napisao je Krstić
Neverovatno!
Najbolji centar Evrope Nenad Krstić igrao je tri nedelje za svoj CSKA sa slomljenim stopalom! Krletu je tek sada, posle detaljnih lekarskih pregleda, ustanovljeno naprsnuće metatarzalne kosti i malog prsta stopala, što je pravi uzrok bolova koje je osećao u poslednje vreme. Da sve bude gore, postoji velika verovatnoća da će propusti fajnal for Evrolige u Istanbulu (11 - 13. maj).
Krstić je posle ovog saznanja razočaran i besan, jer da su lekari na vreme otkrili o čemu se radi, najverovatnije bi imao vremena da sanira povredu.
„Upravo sam saznao da sam tri nedelje igrao sa slomljenim stopalom. Da li je moguće da je...i doktor ne može da ustanovi obični prelom?!“, napisao je Krstić na svom Tviter profilu, posle čega su stigle poruke podrške od njegovih prijatelja.
Ovo nije prvi put da Krstić doživljava sličnu povredu, a iz moskovskog kluba zasad nema informacija koliko bi Krle mogao da pauzira, ali teško da će biti spreman za fajnal for.
(P. G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track