Najnovije vesti

PRVI ČOVEK ZVEZDE ZA KURIR: Delije, skroz ste u pravu!
Foto: Tanjug

Odgovorio severu

PRVI ČOVEK ZVEZDE ZA KURIR: Delije, skroz ste u pravu!

Fudbal
Uvažavamo stavove naših navijača, klub postoji zbog njih, a sezona nije bila onakva kakvu smo očekivali, kaže Mijailović

Delije su u pravu, rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović nakon što su navijači na poslednjem prvenstvenom meču protiv lučanske Mladosti žestoko isprozivali aktuelnu upravu.Nezadovoljni navijači postavili su putem transparenata niz pitanja Mijailoviću, Kokezi, Tončevu i Terziću, stavivši im do znanja da im neće oprostiti sezonu u kojoj je nekadašnji prvak Evrope i sveta ostao bez trofeja u domaćim okvirima.- Navijači su u pravu! Njihovi zahtevi traže odgovore kako bi Zvezda bila ono što svi očekujemo - najbolja. Nećemo odstupiti od strategije koju smo usvojili na Skupštini kluba, a uskoro ćemo objaviti i rezultate. Crvena zvezda postoji zbog svojih navijača i za svoje navijače, zato njihove stavove uvažavamo - rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Razume navijače... Toza Mijailović
Razume navijače... Toza Mijailović

Crvena zvezda je sezonu završila na drugom mestu, a to u Ljutice Bogdana znači problem, jer se od osnivanja kluba za vrhunski rezultat smatra samo ako je šampion.- Ni uprava nije zadovoljna postignutim rezultatima. Lično, meni je teško palo što nismo odbranili titulu. Ulažem sebe u klub. Navijači ne greše, svako ko želi dobro Crvenoj zvezdi želi da ona bude prva. Ali kad bi sve što se obeća bilo ispunjeno, onda ne bi imalo draži igrati fudbal - izjavio je Ivica Tončev, potpredsednik Zvezde .

Terza video StošićaTONČEV HOĆE FILIPOVIĆAZvezdan Terzić juče je održao sastanak s Vladom Stošićem, najozbiljnijim kandidatom za sportskog direktora. Ukoliko Stošić zauzme to mesto, trener će najverovatnije postati Risto Vidaković, iako je potpredsednik Ivica Tončev sinoć na zasedanju Upravnog odbora izneo predlog da šef stručnog štaba bude Zoran Filipović.- Ako mene pitate, predložio sam Filipovića. A da li će File biti trener, ne znam, jer sam ja jedan, a ima 18 članova. Mogu samo da dodam da nije bilo drugih, zvaničnih, predloga - rekao je Tončev.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...