(VIDEO) BARSIN JUNAK: Pročitajte šta je Luis Suarez prvo rekao posle trijumfa
Foto: Reuters

Strelac ključnog gola

(VIDEO) BARSIN JUNAK: Pročitajte šta je Luis Suarez prvo rekao posle trijumfa

Fudbal -
Urugvajac kaže da je osvajanjem Lige šampiona ostvario san

Fudbaler Barselone Luis Suarez izjavio je posle pobede nad Juventusom od 3:1 da je dugo sanjao da osvoji trofej Lige šampiona.

"Kada dođeš u klub kao što je Barselona, znaš da si tu zbog trofeja. Konačno mi se ostvario san. Neverovatno, ovo je nešto posebno. Da biste osvojili trofeje morate malo i da se namučite. Juventus je posle izjednačenja napravio pritisak, ali mi smo odgovorili na prvi način, jer imamo igrače koji prave razliku", bile su prve Suarezove reči po završetku utakmice.

Barselona je trijumfom na Olimpijskom stadionu u Berlinu osvojila triplu krunu, pošto je prethodno osvajila trofeje u Primeri i Kupu Kralja.

"Išli smo iz utakmice u utakmicu i ostvarili sve ciljeve. Najbolja stvar vezana za ovaj tim je duh i činjenica da smo bili ujedinjeni od početka sezone", dodao je Suarez, koji je postigao drugi, ključni gol za Barselonu.

Strelac prvog pogotka na meču Ivan Rakitić rekao je da se Barselona neće zadržati na ovom trofeju.

"Ovo je finale, normalno je da ne može da bude glatko. Zaslužili smo pobedu. Nadam se da se nećemo zaustaviti na ovome i da ćemo nastaviti da osvajamo trofeje i naredne sezone. Želimo još titula", rekao je Rakitić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track