(FOTO) ŠVAJNI TEŠI ANU U BEOGRADU: Paparaco Kurira opet ulovio najpoznatiji svetski sportski par!
Foto: Marina Lopičić

Svetska ekskluziva

(FOTO) ŠVAJNI TEŠI ANU U BEOGRADU: Paparaco Kurira opet ulovio najpoznatiji svetski sportski par!

Tenis -
Ivanovićeva i njen dečko Bastijan Švajnštajger, posle njenog poraza u polufinalu Rolan Garosa, stigli u srpsku prestonicu, gde obilaze restorane

Najpoznatiji svetski sportski par Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, posle perioda provedenog u Parizu, nastavili su da uživaju u svojoj ljubavi u Beogradu.

Paparaco Kurira uslikao je u petak uveče teniserku i fudbalskog asa kako zagrljeni šetaju Savskim pristaništem u društvu njenog rođenog brata Miloša. Zaljubljeni par je u šetnji i odlasku na romantičnu večeru pratilo i obezbeđenje, kako bi slobodno mogli da prođu kejom i razgledaju Savamalu.

Švajni je na Rolan Garosu sve vreme bio uz Anu, a doputovao je s njom u njen rodni grad da je teši pošto je izgubila u polufinalu.

Kapiten fudbalskog kluba Bajern iz Minhena i član nemačke reprezentacije u jednom trenutku je poljubio sedmu teniserku sveta, a onda su ušli u automobil i oboje su pokušali da se sakriju od našeg objektiva prekrivši lice rukama.

5. 6. 2015. Beograd Savamala 23.45
5. 6. 2015. Beograd Savamala 23.45

Inače, Bastijan Švajnštajger veoma je zavoleo Srbiji i njenu prestonicu, u kojoj boravi treći put. Prvi put ga je Ana izvela u restoran u Zemunu, a drugi put je došao da zajedno proslave njen rođendan, kad ih je Kurirov paparaco prvi uslikao. Veza Ivanovićeve i Švajnštajgera otkrivena je u avgustu prošle godine, kad su, držeći se za ruke, prošetali ulicama Njujorka. Njih je upoznala ćerka srpskog košarkaškog trenera Svetislava Pešića, a otkad je obelodanjeno da su zajedno, interesovanje svetskih medija za njihovu vezu ne jenjava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track