(VIDEO) DA NIJE SMEŠNO, BILO BI TUŽNO: TOP 5 najluđih detalja iz prošle sezone srpskog fudbala
Foto: Printscreen/Youtube

I premijer dospeo na listu

(VIDEO) DA NIJE SMEŠNO, BILO BI TUŽNO: TOP 5 najluđih detalja iz prošle sezone srpskog fudbala

Fudbal -
Kad nema dobrog fudbala u Superligi i Kupu, bar ima smešnih situacija

Teško je pronaći pet dobrih poteza u minuloj sezoni Superlige i Kupa Srbije, jer nam je klupski fudbal takav - kakav je. Ali, zato je lako naći smešne scene. Bilo je ih dosta.

Evo pet situacija sa srpskih terena koje su se izdvojile kao najsmešnije.

Na listi se našao let Zvezdinog štopera Sava Pavićevića, koji je uleteo klizeći sudiji i povredio ga, zatim i igrač iz tabora "večitog rivala" Stefan Babović, koga je lopta pogodila u glavu u trenutku kada se našao u stoprocentnoj šansi, zatim i njegov saigrač Petar Grbić, jer je "odgovorio" premijeru Srbije Aleksandru Vučiću. Podsetimo, Vučić je, gostujući u jednoj televizijskoj emisiji rekao da igrači Partizana imaju po "dve leve noge", zbog čega je Grbić posle postignutog gola obuo i drugu levu kopačku.

Ipak, vrhunac smejurije je to što su fudbaleri kragujevačkog Radničkog na gostovanje u Beograd došli samo sa jednom garniturom dresova - crvenom, pa pošto nisu mogli da nastupe u njima, jer je domaćin nosio crveno-bele, od Zvezde su "pozajmili" crne.

I na kraju, promašaj igrača Napretka N'Diajea, koji možda nije ni smešan, jer je zaista strašno da je uspeo da promaši prazan gol sa sedam metara.

http://www.youtube.com/watch?v=IzA2g-lBpss

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track