OBRUKALI SE PRED ŠAMPIONOM: Centar za bezbednost Herceg Novog zabranio doček Staniše Mandića
Foto: Profimedia

Zvuči neverovatno

OBRUKALI SE PRED ŠAMPIONOM: Centar za bezbednost Herceg Novog zabranio doček Staniše Mandića

Fudbal -
Bogat program izveden je u balonu Škole fudbala Manda u kojoj je centarfor omladinske reprezentacije Srbije napravio prve fudbalske korake

Omladinski fudbalski reprezentativac Srbije Staniša Mandić nije zbog vlasti Herceg Novog doživeo da ga kao svetskog šampiona, na Trgu pozdrave građani njegovog rodnog mesta.

Centar bezbednosti u Herceg Novom nije izdao dozvolu za svečani doček Mandića, jer je, kako je obrazloženo, „događaj trebalo prijaviti sedam dana ranije”.Planirani program nosio je naziv „Dobrodošao kući šampione”. Organizator je predvideo bogat program na stepenicima ispod Sat kule, simbola Herceg Novog, ali je organizator objavio da je doček otkazan. Mandićev prvi trener, Milan Pile Vuković iz Škole fudbala Manda, sa svojim polaznicima škole od subote je spremao doček za strelca gola u finalnoj utakmici protiv Brazila, a Stanišin otac Dragiša u izjavi za Kurir sport kaže da svemu tome ne treba pridavati poseban značaj.

"Nema veze. Nemojte da kvarimo ugođaj ni Staniši ni toj deci, koja ga tamo čekaju. U četvrtak uveče on je bio u Novom, a doček je organizovan u prostoru gde je škola fudbala u kojoj je počeo sa treningom. Ne znam zašto policija nije dozvolila skup na Trgu i kako je neko mogao u četvrtak da zna da će se u nedelju slaviti titula šampiona sveta fudbalera Srbije", kaže Dragiša Mandić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track