Finale je naše

Ne gube nadu

Finale je naše

Fudbal -
Posle meča na Alijanc areni iz Reala i Bajerna tvrde da i jedni i drugi imaju velike šanse za povratak u Minhen

Svi su optimisti.Reklo bi se da su posle prvog meča polufinala Lige šampiona na Alijanc areni svi srećni.

Bajern je zadovoljan jer je u poslednjem minutu ipak savladao veliki Real (2:1), a „kraljevski klub“ ima satisfakciju u postignutom golu, koji će, smatraju Madriđani, mnogo značiti u revanšu na njihovom stadionu naredne srede.

Španski mediji uglavnom bruje o tome da je Riberi dao gol u trenutku kad je Luis Gustavo bio u ofsajdu. U Bajernu se, naravno, niko ne sekira zbog toga i Bavarci već razmišljaju o tome kako da odbrane prednost.

- Krivo mi je što smo primili gol, to je jedino loše što se desilo u ovom meču, koji je bio fantastičan za gledanje, ali i za igranje. Veoma sam zadovoljan što smo pobedili Real i obradovali navijače, ali nismo završili posao. Siguran sam da nas u Madridu čeka pakao i oni će svim silama krenuti ka našem golu. Moraćemo da iskoristimo šanse koje nam se budu ukazale. Posle ovoga verujem da možemo u finale - kaže sjajni Frank Riberi.

Žoze Murinjo ponovo je pričao o sudijama, ali ovog puta nije trošio mnogo reči na njih.

- Sudije greše, ali to je normalno - kratko je prokomentarisao trener, ali je pitanje kako bi reagovao da Real nije zatresao mrežu.

- Pravednije bi bilo da je rezultat nerešen. Mislim da nismo zaslužili poraz. Mi imamo veliku šansu u revanšu, u kojem ne moramo da napravimo neki istorijski podvig, već treba da uradimo ono što je moguće i dostižno.

Optimista sam i verujem da ćemo ponovo doći u Minhen i igrati finale - dodao je Portugalac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track