PARTIZAN ČEKA DILA GORI: Gruzini važniji od štrajka zaposlenih
Foto: Saša Pavlić

Liga šampiona

PARTIZAN ČEKA DILA GORI: Gruzini važniji od štrajka zaposlenih

Fudbal -
Pred meč kvalifikacija deo radnika u Teleoptiku tražio plate, kapiten Stefan Babović obećao pobedu

Fudbaleri Partizana večeras (20.45) započinju tešku misiju - plasman u Ligu šampiona, a kao uvertira pred duel protiv Dila Gorija igrače crno-belih dočekao je štrajk dela zaposlenih u sportskom centru Teleoptik.- Nije to bio štrajk, već samo kratka obustava rada određenog broja zaposlenih koji su članovi određenog sindikata. Otkad smo mi došli u klub, plata je redovna, a njima se duguju tri zarade od prošle godine. Da prođe utakmica danas, pa ćemo pričati o svemu - kaže generalni direktor kluba Miloš Vazura.

Dobra je i Liga EvropeFudbaleri misle samo na Gruzine i cilj im je da u prvom meču steknu prednost nad Dila Gorijem.- Naša želja je plasman u Ligu šampiona, kao što to želi i svaki navijač Partizana, a u tu svrhu smo i napravili dobar tim. Doveli smo kvalitetna pojačanja, kojima je samo potrebno vreme da se uigraju i pokažu koliko mogu. Naša želja je da pobedimo s dva gola razlike kako bismo imali miran revanš i omogućili sebi borbu za Ligu Evropu, s kojom bih takođe bio zadovoljan - kaže Babović i dodaje:

Dila skeniran- Moramo da budemo svesni da Srbija više nije fudbalska sila i nikoga ne smemo da potcenimo. Igramo na domaćem terenu, ali to ne sme da bude hendikep, već moramo da iskoristimo činjenicu da rival ne zna kakva ih atmosfera očekuje na našem stadionu.Trener Zoran Milinković imao je problem da prikupi informacije o rivalu, ali su Gruzini ipak dovoljno skenirani.- Znamo šta nas čeka, upoznali smo se s kvalitetima rivala i jedva čekamo da meč počne. Naša želja je da u dve utakmice obezbedimo prolaz, a daj bože da već večeras završimo posao, ali treba imati na umu da nam je ovo prva utakmica u sezoni.

Zlatni dečakŽIVKOVIĆ SPREMANPre samo nekoliko dana ekipi crno-belih su se priključili omladinci koji su na Novom Zelandu postali svetski šampioni, ali je sva prilika da Andrija Živković, Ivan Šaponjić i Miladin Stevanović neće početi meč.- Što se mene tiče, potpuno sam spreman i sada je samo na treneru da odluči da li ću igrati ili ne. Šta god on da kaže, ja ću se složiti - istakao je Živković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track