(VIDEO) U KLINČU SA NOVINAROM: Pogledajte kako je Zdravko Mamić pobesneo čim je izašao iz zatvora
Foto: Printscren

Nije se promenio

(VIDEO) U KLINČU SA NOVINAROM: Pogledajte kako je Zdravko Mamić pobesneo čim je izašao iz zatvora

Fudbal -
Prvi čovek zagrebačkog Dinama tvrdi da će i on i brat Zoran dokazati nevinost

Izvršni predsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić, njegov brat Zoran, koji je trener i sportski direktor kluba, i funkcioner Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS) Damir Vrbanović izašli su danas oko 18 sati iz pritvorske jedinice pošto su platili kauciju od milion, pola miliona i 130 hiljada evra, koliko je odredio Županijski sud.

Zdravko Mamić je pristao da se obrati okupljenim novinarima.

"Znam ja dobro, gospodine, šta se meni stavlja na teret. To su naravno sve konstrukcije, laži i u daljem postupku ću sa bratom dokazati nevinost", jasan je bio prvi čovek desetostrukog uzastopnog šampiona Hrvatske obraćajući se novinaru televizije "RTL".

Isti novinar upitao ga je da li planira još transfera kakvi su bili oni Luke Modrića i Dejana Lovrena, zbog kojih se i našao na optuženičkoj klupi.

"Ja sam, anđele moj dobri, u naš Dinamo uneo prihoda dve milijarde kuna (oko 260 miliona evra). A onda kažu da sam izneo sto miliona kuna (oko 13 miliona evra). Zar to nije nenormalno? Druga stvar, te inkriminacije su iz 2007 i 2010. godine. Bilo je hiljade i hiljade kontrola i Dinamo je uvek prolazio besprekorno. Ovo je jedan politički trenutak, nastavio je Zdravko Mamić.

"Vi priznajete ono za šta vas terete, samo ne mislite da je to kazneno delo?", nastavio je isti novinar.

To je baš iznerviralo Mamića, koji je sasuo rafal:

"Ti si jako bezobrazan. Ti si muški provokator. Pametnija je moja advokatica koja me savetuje da ne stajem da razgovaram sa takvima kao što si ti. Tebe ne zanima moje pravo i moja istina. Zanima te samo da za nekoga prljavo radiš", rekao je Zdravko Mamić i otišao.

Dakle, na prvi pogled, boravak iza rešetaka nije ga promenio.

http://www.youtube.com/watch?v=9Dl62Q0JJ5U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track