GENERALNI DIREKTOR PARTIZANA VAZURA: Ostvarili smo dobit od 25 miliona dinara
Foto: Partizan. Rs

Crno-beli u plusu

GENERALNI DIREKTOR PARTIZANA VAZURA: Ostvarili smo dobit od 25 miliona dinara

Fudbal -
Današnjoj sednici od 65 delegata koliko ima Skupština kluba, prisustvovao je 31 delegat, s tim da je četiri delegata dalo ovlašćenje da se glasa u njihovo ime, tako da je Skupština mogla legitimno da odlučuje

BEOGRAD - Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura rekao je danas da se klub u poslednjih šest meseci finansijski stabilizovao i da je ostvarena dobit od 25 miliona dinara.

"Partizan je 2014. godinu završio sa velikim finansijskim problemima i gubitkom od skoro 400 miliona dinara uglavnom zbog smanjenih prihoda od transfera igrača. Prihodi su iznosili 1,2 milijarde dinara, a rashodi 1,6 milijardu i to je stvorilo razliku na kraju prošle godine", rekao je Vazura na sednici Skupštine fudbalskog kluba Partizan u Sportskom centru Teleoptik.

On je istakao da je Partizan poslednjih dana prošle godine bio nelikvidan i sa računom u blokadi.

"U prvoj polovini 2015. stabilizovali smo finansijsko stanje, priliv novčanih sredstava iznosio je 7,6 miliona evra, ostvaren u vidu kredita i pozajmica, a istovremeno su zaustavljeni i trendovi velikih gubitaka iz prethodne godine. U periodu od januara do aprila ostvarena je finansijska dobit od 25 miliona dinara", rekao je Vazura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track