VOŽDOVAC KAO ČELSI: Upoznajte doktorku Zmajeva, srpsku Evu Karneiro!
Foto: Fkvoždovac.rs

Žena zmaj

VOŽDOVAC KAO ČELSI: Upoznajte doktorku Zmajeva, srpsku Evu Karneiro!

Fudbal -
Fudbalski klub Voždovac jedini u Srbiji ima doktorku u svom stručnom štabu

BEOGRAD - Svetski mediji danima pišu o velikom sukobu Žozea Murinja i atraktivne doktorke fudbalera Čelsija Eve Karneiro. I dok se Murinjo svađa sa lepoticom sa Stamford Bridža, strucni štab fudbalskog kluba Voždovac uživa u saradnji sa "srpskom Evom" - doktorkom Jadrankom Stanisavljevic.

Naime, fudbalski klub Voždovac jedini ima doktorku u svom strucnom štabu, i to kakvu! Jadranka Stanisavljevic je prava žena Zmaj!

"Ja sam Zmajeve pratila prvo kroz omladinsku školu, kasnije je ta saradnja proširena i na seniore. Igraci me uglavnom pozdrave uz osmeh, požale se u šali kako i njima treba pomoc kad utrcim na intervenciju tokom utakmice, kažu “Voždovac kao Celsi” i slicno, ali su uvek pozitivni i fini", rekla je Jadranka.

Navijaci Voždovca su je sjajno prihvatili, dok su reakcije protivnickih navijaca razlicite.

"Reakcije navijaca dosta variraju, to najcešce zavisi od toka same utakmice i sredine u kojoj gostujemo – ima i vrlo pozitivnih, pracenih aplauzom, ali i onih krajnje seksistickih, negativnih. Drago mi je da imam podršku naših navijaca i da su me odlicno prihvatili i hvala im i zvanicno na tome", porucila je doktorka Voždovca.

Jadranka je istakla da je potrebno dosta odricanja, truda i rada da bi kao žena uspela u muškom svetu.

"Nije lako biti žensko u muškom svetu, a još je teže biti profesionalac i dama u “muškim” sportovima – potrebno je više truda, rada, dokazivanja. Kao i u svakom poslu, ako se trudiš da savesno i profesionalno radiš svoj posao, ako poznaješ propise i stalno usavršavaš znanja u svojoj oblasti, ako si korektan i kolegijalan i istraješ, dobiješ samo pozitivnu povratnu reakciju.Drago mi je što su strucni štab i uprava FK Voždovac prepoznali to u meni, ukazali mi poverenje i stvorili atmosferu u kojoj sam ravnopravan i poštovan clan tima od prvog dana! Stvarno je divno biti žena-zmaj uz njih i sa njima", porucila je Jadranka.

Nadamo se da ce biti sve više ovakvih dama u srpskom fudbalu.

(Utakmica.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track