BOŽOVIĆ: Radnik je mali protivnik!
Foto: Saša Pavlić

Želi novi trijumf

BOŽOVIĆ: Radnik je mali protivnik!

Fudbal -
Radnik je relativno mali protivnik, da se neko ne uvredi. Svaki kiks protiv ekipa koje nisu favoriti nije dobar - rekao je trener crveno-belih

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da će njegova ekipa pokušati da nastavi pobednički niz i u Surdulici na utakmici sa Radnikom.

"Pokušaćemo da nastavimo sa pobedama i da igramo dobro, ako je moguće. Radnik je relativno mali protivnik, da se neko ne uvredi. Svaki kiks protiv ekipa koje nisu favoriti nije dobar", rekao je Božović novinarima na stadionu Zvezde.

Crveno-beli će u nedelju gostovati Radniku u Surdulici u šestom kolu Superlige Srbije.

"Biće teško, atmosfera će biti užarena. To je jug Srbije, ne znam kada je Zvezda tamo gostovala poslednji put, možda i nikada. Nadam se da će biti praznik fudbala za one koji tamo žive".

Zvezda će u narednom periodu biti bez najboljeg igrača u dosadašnjem delu sezone Luisa Ibanjesa, a Božović je rekao da još ne zna koliko će argentinski levi bek pauzirati.

"Njegovo neigranje će biti hendikep jer ne samo što je bio najbolji, već se i najviše borio", rekao je trener crveno-belih.

Božović je kazao da Idan Vered do sada nije opravdao očekivanja.

"Do sada nije opravdao naša očekivanja. Ne znam šta je razlog, možda se prilagođava ekipi... Nije baš tako lako uklopiti se. Bio je povređen, tako da i fizički nije najbolje spreman", kazao je Božović.

Božović je kazao da ga ne iznenađuju rezultati u prvih pet prvenstvenih kola.

"U svakoj ligi su moguća iznenađenja, pa dobri startovi Borca i Javora nisu iznenađenje. Ali mnogo je rano, prošlo je tek pet kola. Ekipe iz nižeg dela tabele obično ne izdrže trku, uvek neko iznenadi na početku", kazao je Božović.

On je rekao da mu prija to što je Zvezda posle pet utakmica ispred Partizana, ali da "ima još mnogo da se igra" i da će "sigurno biti kikseva sa obe strane". Božović je dodao da je kvalitet srpskog prvenstva "bolji nego što je očekivao".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track