BRAZILKA OTKRILA: Evo kakav je Kristijano Ronaldo u krevetu
Foto: Fonet Ap

O ovome se stalno nagađa

BRAZILKA OTKRILA: Evo kakav je Kristijano Ronaldo u krevetu

Fudbal -
Atraktivna Andresa je u knjizi “Umrla sam da bih živela” otkrila da se bavila elitnom prostitucijom, kolika joj je bila tarifa, kao i da su njeni klijenti bile mnogo poznate ličnosti, pre svih fudbaler i pevači

Svetski mediji bruje o najpoznatijoj guzi Brazila, Andresi Urah koja je svetsku slavu stekla aferom sa Kristijanom Ronaldom, a sada je otkrila i kakav je najbolji fudbaler planete u krevetu.

Njena autobiografija koju je objavila nakon što je zamalo umrla na operacionom stolu prilikom ugradnje implantanata u guzu, izazvala je snažne reakcije.

Atraktivna Andresa je u knjizi “Umrla sam da bih živela” otkrila da se bavila elitnom prostitucijom, kolika joj je bila tarifa, kao i da su njeni klijenti bile mnogo poznate ličnosti, pre svih fudbaler i pevači. Između ostalog opisala je i kako je došlo do njenog susreta sa zvezdom Reala iz Madrida.

Sastanak se odigrao u Madridu i to na preporuku koju je Portugalac dobio od druge dvojice fudbalera koji su već uživali u čarima i oblinama Brazilke.

"Dok sam bila u liftu srce mi je kucalo brzo, jer sam bila svesna da me samo sekunde dele od upoznavanja sa Ronaldom. On mi je otvorio vrata svoje hotelske sobe sa osmehom na licu i pozvao me da uđem. Prvo smo kratko porazgovarali o onome što će se desiti nakon čega me je samo zgrabio".

"Bio je to grub i divlji seks, suprotno od onoga što sam zamišljala. Ronaldo je agresivan u krevetu. Seks je trajao manje od sata," napisala je Andresa u knjizi.

Bom dia iniciando o dia Agradecendo a Deus

A photo posted by Andressa Urach (@andressaurachoficial) on Aug 16, 2015 at 3:43am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track