NEUNIŠTIV: Milinković dobio trku sa Pantićem!
Foto: Fonet

Trener Partizana ima podršku uprave

NEUNIŠTIV: Milinković dobio trku sa Pantićem!

Fudbal -
Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura odbacuje mogućnost smene šefa stručnog štaba, već daje punu podršku sadašnjem stručnjaku

Smena trenera Partizana Zorana Milinkovića i dovođenje Milinka Pantića kao zamene, uz imenovanje Gorana Stevanovića na mesto sportskog direktora, delovala je juče praktično kao gotova stvar, ali generalni direktor kluba Miloš Vazura odbacuje tu mogućnost.Aktuelni šef stručnog štaba kluba iz Humske je na jučerašnjoj konferenciji za medije priznao da je uoči sutrašnjeg duela protiv Voždovca imao sastanak s direktorom, mada nije želeo da kaže o čemu su razgovarali. Ako se te njegove reči posmatraju kroz prizmu rezultata i raspoloženja navijača koji insistiraju da bude smenjen, dolazi se do zaključka da je u pitanju bio, ako ne oproštajni, onda predoproštajni sastanak, ali to ipak nije bilo tako.- S ljudima iz kluba sam poslednji put razgovarao pet minuta pred ovu konferenciju, ali ne mogu da vam kažem šta smo pričali. To pitajte njih - rekao je Milinković.

Bez posla... Milinko Pantić
Bez posla... Milinko Pantić

Da je razgovora bilo, potvrdio je i Miloš Vazura, koji kaže da trener ima njegovu punu podršku i da se u Humskoj ne razmišlja ni o kakvim promenama na klupi.- Zoran Milinković i ja smo se videli juče pre podne i razgovarali smo o utakmici protiv Voždovca. Nikakva druga imena ne dolaze u obzir. Tu mislim na sve one koji se pominju kao novi treneri, a i nije istina da Goran Stevanović dolazi na mesto sportskog direktora - kaže Vazura.

Posle tri uzastopna kiksaKIZA ĆE VODITI MEČ I NA VRAČARUPartizan sutra od 16 časova gostuje Voždovcu na Vračaru. I ovaj meč, posle tri uzastopna prvenstvena kiksa, vodiće trener Zoran Milinković. Voždovac će biti generalna proba crno-belih za gostovanje Augzburgu u Ligi Evrope (1. oktobar).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track