TRENER SPARTAKA ŽESTOKO OPLEO: Vučeliću, bando crvena, đubre komunističko!
Foto: Saša Pavlić

Stevan Mojsilović vređao potpredsednika Partizana

TRENER SPARTAKA ŽESTOKO OPLEO: Vučeliću, bando crvena, đubre komunističko!

Fudbal -
Puši taj tompus, ako imaš imalo pameti i obraza, nemoj da izađeš na ulicu jer ovaj narod pamti sve, začepi ta tvoja usta, osuo je drvlje i kamenje Mojsilović po drugom čoveku crno-belih

Ratno stanje u srpskom fudbalu! Frontovi se otvaraju na sve više strana. Posle reči Miodraga Vučelića da je „Spartak protiv OFK Beograd čuvao fudbalere za vašar“, usledila je više nego oštra replika Stevana Mojsilovića, trenera Subotičana.Šokantna konferencija za medije u Subotici pred meč protiv Crvene zvezde! Revoltiran prozivkama od strane potpredsednika Partizana, Mojsilović je izneo teške optužbe na njegov račun.Raspalio po Miloradu- Puši, Vučeliću, taj svoj tompus i dalje! Ako imaš imalo pameti i obraza, nemoj da izlaziš više na ulicu, ovaj narod ti sve pamti. Hiljade crnih barjaka je Srbija ili Jugoslavija okačila na svoje kuće zbog politike čiji si ti bio jedan od glavnih protagonista. Da malo pameti ima, bolje bi mu bilo da začepi ta svoja usta, koja su građanima uzela 25 najboljih godina života - rekao je Mojsilović.Nastavak je bio takođe udarnički. Prisetio se mladi stručnjak prošlih dana.- Vučelić se malo igrao politike, pa nas je terao u ratove. A sada bi da se malo igra fudbala!Revoltirani trener Subotičana u dahu je nastavio šokantno izlaganje.- Bando crvena! Ðubre komunističko! - ogorčeno je prozborio Mojsilović.

Čekamo odgovor... Milorad Vučelić
Čekamo odgovor... Milorad Vučelić

PodsećanjePodsećamo, Vučelić je odgovorio Zvezdanu Terziću, koji je napao Partizan „da se u saradnji sa FSS iživljava nad srpskim fudbalom“.- Da je sreće i pravde, klubovi kao Spartak i OFK Beograd ne bi bili u ovom rangu takmičenja zbog svega što su radili i rade. Spartak je protiv OFK Beograda verovatno čuvao igrače za vašar. A i Zvezda ne mora previše da diže glas, jer i kad igramo s drugim timom, za nas igraju reprezentativci - glasila je replika Vučelića Terziću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track