FUDBALERI PUTUJU U TIRANU: Evo šta je rekao Tole Karadžić o gostovanju Srbije u Albaniji
Foto: Dado Đilas Kurir

Orlovi poleteli ka Albaniji

FUDBALERI PUTUJU U TIRANU: Evo šta je rekao Tole Karadžić o gostovanju Srbije u Albaniji

Fudbal -
Razgovarao sam sa našim igračima, spremni su i motivisani. Verujem u njih i očekujem da sutra u Elbasanu pruže najbolji partiju u kvalifikacijama, poručio je predsednik FSS

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić uoči puta za Albaniju rekao je da očekuje da domaćin na najbolji mogući način organizuje sutrašnju utakmicu i dodao da se nada kako će srpski tim odigrati najbolji meč u kvalifikacijama.

"U stalnom smo kontaktu sa Fudbalskim savezom Albanije, uveravaju nas da će sve da bude u najboljem mogućem redu. Nemamo razloga da im ne verujemo, pogotovo što oni mogu više da izgube. Blizu su plasmana na Evropsko prvenstvo i svaki i najmanji incident ne bi im išao na ruku", rekao je Karažić novinarima na aerodromu Nikola Tesla.

On je dodao da bi na Balkanu i celom regionu bilo dobro da politika bude daleko od sporta i da se priča samo o sportskim stvarima.

"Razgovarao sam sa našim igračima, spremni su i motivisani. Verujem u njih i očekujem da sutra u Elbasanu pruže najbolji partiju u kvalifikacijama", poručio je Karadžić.

Utakmica između Albanije i Srbije igra se na Elbasan areni sutra od 20.45 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track