TOLE ODGOVORIO NA PROZIVKE SINDIKATA: Mog sinovca Aleksandra u Cirihu plaća UEFA, a ne FSS!
Foto: Marina Lopičić

Nepotizam

TOLE ODGOVORIO NA PROZIVKE SINDIKATA: Mog sinovca Aleksandra u Cirihu plaća UEFA, a ne FSS!

Fudbal -
Čuj ovo Sina moga brata u Savez je doveo Laković, sve procedure su ispoštovane kao kod drugih zaposlenih ljudi, kaže Tole

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić kaže da su optužbe Sindikata fudbalera Nezavisnost da je FSS u Cirihu stipendirao njegovog sinovca smešne i obećao da će im kupiti auto ukoliko uspeju da dokažu te tvrdnje."Sin mog rođenog brata Aleksandar Karadžić završio je Ekonomski fakultet u Subotici i školovao se u Londonu, posle čega je radio u „Koka-Koli“. Bivši generalni sekretar Zoran Laković ga je pozvao u Savez, zapravo u agenciju Plavi, plavi, odakle je prešao u marketing Sportskog centra u Staroj Pazovi. Pri tome, ispoštovane su sve procedure kao i prilikom zapošljavanja svih drugih radnika", kaže Tomislav Karadžić i nastavlja:"UEFA plaća edukaciju marketing sektoru svih nacionalnih saveza i mi s tim nemamo ništa. Evo, poručujem Mirku Poledici da ću njegovom sindikatu kupiti automobil ako se dokaže da je Aleksandar dobio jedan dinar od Saveza za školovanje, a od njega samo očekujem da mi se javno izvini."Tole tvrdi da je slučaj njegovog sestrića još jasniji primer da u FSS ne postoji pristrasnost prilikom donošenja odluka."Ivan Đukanović je sin moje rođene sestre i bio je član instruktorske komisije FSS, a kad pre nekoliko godina nije dobio mesto selektora mlađih kategorija, nezadovoljan je napustio Savez. Nas dvojica od tada nismo u kontaktu jer je ljut na mene", kaže Karadžić.

IstraživanjePOLEDICA: PROVERIĆEMOPredsednik sindikata Nezavisnost Mirko Poledica veruje da njegovi saradnici koji su pisali pomenute statuse na Fejsbuk profilu imaju pouzdane informacije."Trenutno sam na odmoru i ne znam ko je od članova sindikata pisao to. Danas ću s njima imati sastanak i ukoliko se dokaže da je vest netačna, naravno da ću se izviniti Tomislavu Karadžiću", kaže Poledica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track