RASTE RED ZA GRUJIĆA: Junajted, PSŽ, a sad i jedan tim iz Liverpula, pominje se 5.000.000 evra
Foto: Saša Pavlić

RASTE RED ZA GRUJIĆA: Junajted, PSŽ, a sad i jedan tim iz Liverpula, pominje se 5.000.000 evra

Fudbal -
Tim sa Gudison parka pratiće Zvezdinog vezistu u narednih mesec dana

Engleski mediji su pre nekoliko dana lansirali vest da Mančester junajted u Marku Grujiću vidi idealnu zamenu za Bastijana Švajnštajgera, ugledni francuski dnevnik piše da je Zvezdin zlatni orlić na radaru PSŽ-a, ali trenutno prvi favorit za potpis sjajnog fudbalera je – Everton.

Duel između Crvene zvezde i Vojvodine uživo je posmatrao šef skauting službe kluba iz Liverpula Kevin Rivs, sa zadatkom da proceni da li potencijal Marka Grujića u ovom trenutku doseže standarde Premijer lige. Klub sa Gudison parka dobio je signal da u Srbiji izrasta "zver" od veziste i odmah krenuo u akciju. Dolazak Kevina Rivsa predstavlja samo prvi korak ka potencijalnom transferu, a kako saznajemo Grujić će biti skautiran i u narednih mesec dana.

Ukoliko mladi as crveno-belih prođe Everton je spreman da u ovom trenutku izdvoji 5.000.000 evra kako bi pobedio konkurenciju i obezbedio dolazak visokog veziste. Prema nezvaničnim informacijama Everton bi u slučaju da se odluči za Grujića odmah iskeširao obeštećenje i ostavio Marka da do avgusta naredne godine igra u Crvenoj zvezdi.Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track