SAIGRAČI GA ZEZALI: Srniću, razbijaš otkad si prešao iz astre u BMW!

Posle het-trika

SAIGRAČI GA ZEZALI: Srniću, razbijaš otkad si prešao iz astre u BMW!

Fudbal -
Rendulić, Grujić i Gavrić zafrkavali strelca tri gola protiv Vojvodine, a on na to kaže: Slatko su me nasmejali

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su pobedili Vojvodinu sa 3:0 u zaostalom meču 13. kola Superlige, a čovek odluke bio je Slavoljub Srnić, strelac sva tri gola. Povratnik iz Čukaričkog na Marakanu platio je slavu posle het-trika pošto su ga saigrači zezali skoro čitavu noć.

U centru pažnje na Vajber četu bili su Rendulić, Grujić i Gavrić, koji su se složili da Srnić razbija otkad svoju „astru“ zamenio BMW-om.- To se moji saigrači malo šale sa mnom, slatko su me nasmejali. Naravno da to nema veze sa istinom, jednostavno, poklopile su se kockice, postigao sam tri gola protiv izuzetno kvalitetne ekipe, koja spada u pet najboljih timova u Srbiji. Naravno da sam srećan zbog toga i nadam se da ću u takvom ritmu nastaviti. Moram da priznam da je lep osećaj, ali ništa ne bih uradio da nije bilo mojih drugara iz ekipe - počeo je razgovor za Kurir Slavoljub Srnić.On nije krio zadovoljstvo što je Zvezda ostvarila 11. pobedu i nizu i što sada ima 14 bodova više od Partizana na tabeli Superlige.- Daj bože da tako bude do maja, da ne izgubimo nijedan meč. Igramo odlično, atmosfera u timu je fantastična i svi smo dobili na samopouzdanju, što je veoma bitno za svaku ekipu. Sve funkcioniše besprekorno i nema razloga da tako ne bude do kraja prvenstva. U klubu vlada veliko zadovoljstvo. Idemo korak po korak, kao što smo i dosad razmišljali, najvažnije je da i dalje budemo čvrsto na zemlji.

Ekonom Stole u šokuLOPTA KAO USPOMENASlavoljub Srnić će sigurno dugo pamtiti meč s Vojvodinom, a kao uspomenu s tog duela uzeo je loptu kojom je postigao tri gola. Saigrači su mu se potpisali na nju, a jedini kome se ova ideja možda nije svidela jeste ekonom Stole.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track