(VIDEO) NEZABELEŽENO U SRBIJI: Fudbaler promašio penal, pa zatražio izmenu
Foto: Saša Pavlić Kurir

Obrukao se

(VIDEO) NEZABELEŽENO U SRBIJI: Fudbaler promašio penal, pa zatražio izmenu

Fudbal -
Član zlatne generacije "Orlića" koji su letos na Novom Zelandu postali prvaci sveta, otišao je do klupe i zahtevao da izađe iz igre, očigledno nezadovoljan sopstvenim promašajem

Fudbaler Spartaka iz Subotice Stefan Ilić napravio je neobičan potez na utakmici protiv Čukaričkog u Beogradu u okviru Super lige Srbije.

Ekipa sa Banovog brda je u prvom meču 15. kola slavila sa 3:0, a ishod je mogao da bude drugačiji da je Ilić u 65. minutu iskoristio jedanaesterac pri rezultatu 2:0 za domaći tim.

Njegov šut sa bele tačke je odbranio golman Nemanja Stevanović, a Ilić je posle toga uradio nešto nezabeleženo - zatražio je od trenera Stevana Mojsilovića da ga zameni.

Član zlatne generacije "Orlića" koji su letos na Novom Zelandu postali prvaci sveta, otišao je do klupe i zahtevao da izađe iz igre, očigledno nezadovoljan sopstvenim promašajem.

Iako je Mojsilović u prvi mah to odbio, na kraju je uveo u igru Dušana Živkovića.

Ilić je po izlasku sa terena otišao u svlačionicu, umesto da sedne na klupu.

"Izgubili smo utakmicu jer nismo dobro kontrolisali loptu, ali i zbog bezobrazluka, egoizma i sebičluka koje su pokazali mladi igrači. Mene nije sramota zbog toga, jer ih ja tako ne treniram i ne učim ih tome", rekao je posle meča ljutito treber Subotičana Stevan Mojsilović, očigledno misleći na to da je Ilić izveo najstrožu kaznu, a ne kako je to bio običaj do sada kapiten ekipe Vladimir Torbica.

http://www.youtube.com/watch?v=VI4ZHshHKoo

(Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track