LAMAR ODOM NE MORA DA BRINE: Fanovi nude bubreg da pomognu spasavanje svog heroja
Foto: Profimedia

To se zove obožavaoc

LAMAR ODOM NE MORA DA BRINE: Fanovi nude bubreg da pomognu spasavanje svog heroja

Košarka -
Odom je pronađen prošle nedelje u besvesnom stanju u jednoj javnoj kući u Nevadi, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu

LOS ANĐELES - Grupa vernih fanova ponudila je svoje organe slavnom košarkašu Lamaru Odomu pošto su pojedini američki mediji preneli da će NBA zvezdi biti potrebna transplatacija bubrega.Odom je pronađen prošle nedelje u besvesnom stanju u jednoj javnoj kući u Nevadi, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu. U njegovoj krvi pronađeni su tragovi alkohola, kokaina i biljne vijagre. Bivša NBA zvezda nedavno je prebačena helikopterom iz Las Vegasa u bolnicu u Los Anđelesu. Napominje se da su svi organi 35-godišnjeg Odoma vraćeni u normalu, osim bubrega, zbog čega je on prinuđen da šest sati dnevno provodi na dijalizi. Verovatnoća transplatacije i dalje je veoma visoka.Slavni NBA košarkaš ima veliki broj fanova, koji tvrde da Lamar zaslužuje drugu šansu, a neki od njih su spremni da mu poklone svoje organe."Lamar mora da se izvuče. Spreman sam da doniram bubreg, ako će to da pomogne. Molim vas", napisao je jedan od fanova, a javili su se i drugi."Ako Odomu treba bubreg biće mi drago da mu dam moj".

Porodica slavnog košarkaša objavila je da se Lamar čudesno oporavlja i da polako ponovo staje na noge. Pored Lamara je sve vreme bila supruga Kloi Kardašijan, kojoj je obećao da više neće da se drogira. Ona je odlučila brakorazvodnu parnicu, jer želi da bude pored Lamara u teškim trenucima.Odom je tokom karijere igrao za Majami, Dalas, Los Anđeles Lejkerse, sa kojima je osvojio titulu 2009. i 2010, kao i za LA Kliperse. Takođe je bio čan reprezentacije SAD koja je na Olimpijskim igrama u Atini 2004. osvojila bronzanu medalju. Odom se, inače, godinama borio sa zavisnošću od alkohola i droge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track