POTPREDSEDNIK PARTIZANA MILORAD VUČELIĆ: Ne znamo da igramo
Foto: Aleksandar J

Priznao grešku

POTPREDSEDNIK PARTIZANA MILORAD VUČELIĆ: Ne znamo da igramo

Fudbal -
Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić osvrnuo se na skorašnje neuspehe crno-belih i iz Španije, gde se ekipa trenutno nalazi pred meč protiv Atletika u Ligi Evrope, prilično oštro govorio o propustima, kako fudbalera tako i uprave kluba.

"Nisam preveliki optimista, ne zbog snage Bilbaoa, već zato što mi igramo slabo, a kod igrača izostaje reakcija. Da sam isto onoliko vremena koliko sam proveo u razgovoru s prvotimcima potrošio oko dve dame, jedna bi sigurno rekla: „Ajde da završavamo to, iako si mator.“ Isti su igrači su letos pokazali da znaju, a u poslednje vreme igraju loše, protiv Metalca su prezentovali i da - ne znaju. Poslednja naša prava igra je bila u prvom poluvremenu protiv Radnika u Surdulici. Nema svaljivanja krivice na pojedince, ali moramo da otkrijemo gde je problem. Oni su pokazali da ne umeju da igraju fudbal, a zbog velikog broja povreda podbacio je i medicinski blok. Kada sam rekao da je ispisana najlošija stranica u istoriji Partizana onda mislim i na sebe. Ali, ne igra uprava. Igrači su maksimalno ispoštovani, dobili sve što su tražili, u Zemunelu imaju sjajne uslove. Zato se pitamo u čemu je problem", kaže Vučelić.

Potpredsednik crno-belih dotakao se i trenutne situacije oko Andrije Živkovića, trenutno van stroja zbog povrede, kao i o krivici uprave.

"Kao uprava snosimo moralnu odgovornost, ali savest nam je mirna. Zatekli smo razvalinu i zapušten klub, a u sportskom delu je bilo podbačaja i tu su fudbaleri glavni krivci. Znate kako, kad je predstava loša ne kažu da je kriva uprava pozorišta. Tačno, uprava jeste birala glumce, ali su i ti glumci s početka delovali relativno dobro na sceni, pa sa nje pali... Urušavanje je počelo posle BATE Borisova, kad je raspoloženje iz kafića i kladionica ušlo u svlačionicu, ali da je Andrija Živković iskoristio makar jednu šansu, drugačije bismo pričali. "

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track