SLUČAJ FALSIFIKAT: Zvezda oštro demantovala, oglasio se i Rajković!
Foto: Saša Pavlić

Saopštenje

SLUČAJ FALSIFIKAT: Zvezda oštro demantovala, oglasio se i Rajković!

Fudbal -
Fudbalski klub Crvena zvezda odbacio je optužbe o falsifikovanju potpisa bivšeg kapitena Predraga Rajkovića i objavio njegov sporazum sa klubom o reprogramu duga

Crveno-beli su pre tri sedmice morali da naprave reprogram duga kako bi prošli monitoring UEFA i tako zadržali mogućnost da dobiju pravo na evropsku licencu.

U medijima se pojavila priča da je klub iz Ljutice Bogdana poslao na adresu UEFA falsifikovan dokument, što su u Zvezdi oštro demantovali.

"U jednom tabloidu objavljena je informacija da je Crvena Zvezda želela da prevari UEFA uz tvrdnju da sa našim doskorašnjim golmanom Predragom Rajkovićem nije potpisan sporazum o reprogramu dugova. Ta informacija je apsolutna laž, zbog čega smo javnosti stavili na uvid ugovor koji je Rajković potpisao sa Crvenom zvezdom i iz koga se jasno vidi da ne postoji bilo kakav problem", navodi se između ostalog u saopštenju koje je klub objavio na zvaničnom sajtu.

"Crvena Zvezda ima dokaze kako radi i oni su u svakom trenutku na raspolaganju svim nadležnim fudbalskim organima, domaćim i inostranim. Ovi koji žele da unište Crvenu zvezdu, očigledno su zaboravili moto pod kojim ju je najveća navijačka populacija na Balkanu sedam decenija stvarala: SVE PROLAZI, ZVEZDA TRAJE", poručili su iz Ljutice Bogdana.

Kompletno saopštenje fudbalskog kluba Crvena zvezda možete pročitati OVDE.

Povodom ovog slučaja oglasio se i bivši kapiten crveno-belih, Predrag Rajković, koji je demantovao da postoji bilo kakav problem između njega i Zvezde.

"Hoću ovim putem svima da kažem da priče koje su se danas pojavile da između mene i Crvene zvezde postoji bilo kakav problem nisu tačne!!! Nikada ne bih bio prepreka mojoj Zvezdi ni na koji način i krivo mi je što se tako nešto pominje", napisao je na Vajberu Rajković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track