(VIDEO) SVI BENZEMINI ISPADI: Seks sa maloletnicom, razbijeni automobili, vožnja bez dozvole…
Foto: Profimedia

Muke sa zakonom

(VIDEO) SVI BENZEMINI ISPADI: Seks sa maloletnicom, razbijeni automobili, vožnja bez dozvole…

Fudbal -
Fudaler Reala Karim Benzema uhapšen je pod ozbiljnim optužbama da je snimcima seksa ucenjivao saigrača iz francuske reprezentacije Metjua Valbuenu i preti mu zatvorska kazna od čak pet godina.

To je samo poslednji u nizu incidenata Realovog napadača. Precizni hroničari izbrojali su Benzemine najveće incidente, najveću borbu Francuz je vodio sa saobraćajnom policijom, a zbog vožnje bez dozvole pojaviće se i na sudu.

10. jul 2010.

U Francuskoj se Benzema morao izjašnjavati o optužbama da je imao seksualne odnose s maloletnom prostitutkom Zahiom Dehar. U tom slučaju, u koji je bio upleten sa saigračem iz reprezentacije Frankom Riberijem, konačno je oslobođen početkom 2014.

1. decembar 2009.

Nedugo po dolasku u Madrid, francuski napadač razbio je službeni automobil Audi Q7.

“Dobro da je tamo bila ograda, inače bih sleteo u ribnjak”, veselo je prokomentirao Benzema koji se na društvenim mrežama često hvalio kolekcijom skupocenih automobila.

24. decembar 2009.

Tri sedmice kasnije, na francuskom ostrvu u Indijskom okeanu, isto je učinio s Ferarijem, trkajući se s prijateljima. Slavio je 22. rođendan, a ponovno je prošao bez povreda.

16. jun 2011.

Benzema je kažnjen sa 250 eura jer je na Ibici učestvovao u ilegalnim trkama sa Poršeom. Lokalna policija morala je na cesti postaviti prepreke kako bi zaustavila razulareno društvo slavnog fudbalera.

3. februar 2013.

Radar ga je uhvatio kako u okolini Madrida vozi 214 km na sat, u zoni gde je dozvoljeno voziti 100 km/h. Sud mu je ovaj put razrezao kaznu od 18.000 evra i oduzeo vozačku na osam meseci.

11. maj 2015.

Policija je tokom rutinske kontrole uhvatila Benzemu u vožnji bez dozvole. Protiv njega podignuta optužnica za ugrožavanje sigurnosti na putu.

30. oktobar 2015.

Ponovno je Benzema uhvaćen bez vozačke dozvole za volanom. Vozilo, Audi RS7 mu je oduzeto, iako se igrač trudio dokazati kako je ovlašćen voziti taj automobil. Dodatna komplikacija je u tome što se francuski napadač mora pojaviti na sudu 21. novembra, upravo na dan El Klasika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track